Yaşlılığı tersine çeviren yağ!
Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, gençlik ve güzellik tutkunu kadınların nar çekirdeği yağını keşfettiğini anlatıyor.. Yaşlanmayı önleyici ve tersine çevirici özelliklerinden dolayı önemli bir doğal ürün haline gelen nar, doğal güzelikte adeta bir moda oldu.

Hem gençler için çizgileri önleyici hem de orta yaşlar için çabuk yaşlanmaya çözüm bir bitkisel yağdan söz edeceğim. Hem kadınlar hem erkekler nar çekirdeği yağının sırrını keşfetti çünkü o “yaşlılığı tersine çeviren yağ” olarak önemli bir işleve sahip. . Farklı bir güzellik iksiri olan bu yağ bakımsızlık, yaş ve hava etkilerinden dolayı bazı maddeleri kaybetmiş ve yıpranmış ciltler için “acil çözüm". Bu özellikte farklı bitki yağları var. Bunlar kan dolaşımını artırıyor ve yüz çizgilerinde etkili oluyorlar. Çoğunda şifa ve gençlik özellikleri saklı ama "nar çekirdeği yağı" bunlar arasında ilk sıraya geçti. Çünkü bu mucize bitkisel yağ, sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, cildi yenileme özelliği de bulunuyor.

Cilde yediriliyor
Adeta gençliğin gizli sırrını barındıran nar çekirdeği yağı, düzenli kullanımda cildin pürüzsüz bir hale gelmesine neden oluyor.. Yaşlılığı tersine çevirici özelliği ile güzelliğine düşkün kadınların (ve tabii bakıma önem veren erkeklerin de) çoğu onu tercih ediyor. Herbalium olarak bu yağı kullanan bir çok kişiyle görüşmelerimizde, bize yansıtılan da, bu yağın cilde kazandığı bu önemli özelliklerdi. ( 0216 349 44 33 no’lu telefondan da bilgi alabilrsiniz) Bir çok doğal yağın güzelliğe olan etkisinin öneminden her zaman söz ettik ama bu yağın yerinin "baş köşe" olduğunu söylemek isterim. Cilt besleyici, sıkılaştırıcı etkisi ile yorgun ve olumsuz cilt görünümünü ortadan kaldıran iki aylık nar çekirdeği yağı kürünü “güzelliğin uygulaması” olarak gerçekleştirebilirsiniz. . Tüm yüze ve boyuna uygulanıyor.. Bir pamuğa sıkarak cildinize yediriyorsunuz. Sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak gözaltı hariç yediriyorsunuz.
30 yaşında olan ama hala 20′li yaşların başında gözüken Ebru Şalı da güzelliğini nar özlü kremler kullanmaya borçlu olduğunu her fırsatta söylüyor.

Elastiki görünüm
Bu mucize bitkisel yağ, sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, yenileme özelliği de bulunuyor. Ancak bu etki yüzde yüz doğal ortamda üretilmiş meyveden elde edilmişse ve soğuk sıkma yöntemiyle üretilmişse söz konusu. (www.herbalium.net ) Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan, cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastiki görünmesini sağlayan, cildin kaybettiği kolojeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandıran bu yağdan genç ciltler de yararlanıyor. Onlara daha canlı ve parlak bir görünüm veriyor, çizgileri engelliyor..

Nar çekirdeği yağında, nar çekirdeğine özel konjuge linolenik asit olan punisik asit bulunuyor. Punisik asidin bağışıklık sistemini harekete geçirerek vücut direncini artırdığı bilinmekte. Güçlü antioksidan etkiye sahip olan ve Tanrı’nın adeta bir nimeti olan Nar’ı, bu özelliği ile salgın hastalıkların çok söz edildiği ve herkesin domuz gribi korkusu yaşadığı şu dönemlerde evimizden de meyve olarak eksik etmeyelim. Sadece yağını güzellik ve gençlik için kullanmanızın yanı sıra bol bol nar yiyin
Ayrıca kalp sağlığını olumlu olarak etkiliyor ve sindirim sistemini koruyucu etkisi buluruyor.
Ancak içeriğinde doğal östrojen bulunması nedeni ile hamilelik dönemindeki bayanların kullanmaması gerekiyor

Katkısız ve doğal güzelliştirici yağlara ait bilgileri ve şifalı ve doğal ürünlerle igili ayrıntıları telefonla ve maille bizden alabilirsiniz

Doğal güzellik ve sağlıklı yaşam dileklerimle

Volkan Kurt

Doğal Ürün Uzmanı


mynet