Her Mevsim Güzellik!

Soğuk havalar dış görünüşünüzü olumsuz mu etkiliyor? Çatlamış dudaklar, kurumuş cilt, kepeklenmiş saçlar için mevsimsel güzellik önerileri MSN Kadın’da! Her biri kolayca uygulanabilir güzellik sırlarıyla kendinizi güzellik salonunda hissedeceksiniz.




Güzellik Önerileri
Çatlamış Dudaklar

Soğuktan kurumuş ve çatlamış dudaklarınızı eski güzelliğine kavuşturmak için; temiz ve kuru bir diş fırçasıyla dudaklarınıza masaj yapın. Bir parça vazelini parmak uçlarınızla dudaklarınıza sürün. Dudaklarınız yumuşacık ve parlak olacaktır.

Kuru Cilt

Kuru cildinizi en etkili şekilde nemlendirmek istiyorsanız banyodan çıktıktan sonra cildiniz hafif nemliyken bol miktarda nemlendirici kremi masaj yaparak sürün. Bu sayede nemlendirici krem; cilt tarafından kolayca emilecektir.

Ayaklar

Gün boyunca kapalı ayakkabılar içinde kalan ayaklarınızı dinlendirmek, cilt sorunlarını çözmek için 1 kova ılık suyun içine 1 yemek kaşığı karbonat ekleyip karıştırın. Ayaklarınızı karışımın içinde 15 dakika bekletin. Sürenin sonunda ılık suyla durulayıp havluyla iyice kurulayın. Bu işlem aynı zamanda terlemiş ayaklardaki kokuyu yok etmek için de etkilidir.

Eller

Elleriniz sürekli üşüyorsa; kan dolaşımını hızlandırıcı özelliğe sahip biberiye ya da zencefil yağı ile masaj yapabilirsiniz.

Bacaklar

Bacaklarınızın kışın bile bronz ve çekici görünmesini istiyorsanız nemlendirici kreminize bir miktar bronzlaştırıcı allık ekleyip karıştırın. Karışımı bacaklarınıza yuvarlak hareketlerle sürün. Krem cilt tarafından tamamen emildikten ve kuruduktan sonra giyinmeye başlayabilirsiniz.

Saçlar

Kış mevsiminde saç derinizde kuruma ve kepek sorunu görünebilir. Hem saç derisini beslemek hem de kepek sorununu gidermek için saçlarınız kuruyken elma sirkesi sürüp masaj yaparak yedirin. 15 dakika bekleyip saç türünüze uygun şampuanla yıkayın.


.ALINTIDIR.