Hangi Cilt Temizleme Cihazı Daha İyi?

CİHAZLAR ARASINDA FARKLILIKLAR NELER?
ÇOK KARARSIZIM. CİHAZ ALMAK İSTİYORUM. BAZI ÜRÜNLERİN FİYATI ÇOK CAZİP. KİMİ ÜRÜNLER ÇOK PAHALLI.


Su iyidir, fakat gerçek bir temizlik sağlamaz.Temizleme ürünleri ise tek başına istenilen derinlemesine temizliği yapamazlar.

Cildimiz gece boyunca toksinleri vücuttan atar.
Gün boyunca çevresel etkinler, cildin kendi atıkları, makyaj gibi farklı etkinlerden gün boyu cildimiz kirlenir.

Sabah veya akşam sadece su ile ya da cilt temizliği yapan temizleme malzemeleri ile yeterince derinlemesine temizlenemez. Sadece temizleme cihazı uygulamasıyla gözeneklerin derinlemesine temizliği sağlanabilir.

Peki; piyasada onca cilt temizleme cihazı var. Hangisi daha iyi?


Piyasadaki (X ) firmasının cilt temizleme cihazı çok daha uygun fiyata. Neden LR ZEITGARD alarak paramı boşa harcayayım ki!
Durum hiç de söylenilen biçimde değil, hadi farkı inceleyelim:

1. Nano teknolojik antibakteriyel fırça başlığına sahiptir. Ilık su dışında fırçayı temizlemek için ayrı bir malzemeye gerek duymaz, ektra para ödemezsiniz.

2. Fırça kılları özeldir. Cildinizi nazikçe, temizler.

3. ZEITGARD 1 fırçalarınız elektrikli diş fırçalarınıza benzer. Ağız boşluğunda cildin kendi yüzeyinde olduğundan çok daha fazla bakteri bulunur. Fakat diş fırçanızı hissiyatınıza göre her ay veya daha sık değiştirirsiniz. Her bir lif benzersiz MICROSILVER BG™ ile kaplandığından fırça başlıklarınızı her gün temizlik yaptığınızı düşünürsek sadece üç ayda ya da kullanma sıklığına bağlı olarak daha uzun sürede bir değiştirmeniz yeterlidir. BAKINIZ: BG™ NEDİR?

4. Zeıtgard duş altında kullanıma uygun tasarlanmıştır. Ancak direk su altında tutmak, içine su kaçmasına neden olabileceği için dikkatli olunmalıdır.

5. Ellerinizin üzerindeki, boynunuzdaki, dekolte bölgenizdeki lekelerin silinmesi, kırışıklıkların açılması ve asıl önemlisi derinlemesine temizliğiniz için bu bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Grubumu incelediğinizde farkı fark edeceğiniz video ve fotoğrafları bulabilirsiniz. BAKINIZ: https://www.facebook.com/groups/lr.emelozdemir/

İZLEYİNİZ: https://youtu.be/1TBeeXkg0Ns


https://www.youtube.com/watch?v=lUoyQgikm8I

https://www.youtube.com/watch?v=uVx0VDBlw3g

https://youtu.be/MOCse-3V8wc


6. DİĞER TEMİZLEME ÜRÜNLERİ İLE ARASINDAKİ EN CİDDİ FARK NEDİR?
Cihazların dönme ve osilasyon hareketleridir. Fırçaların çoğu cilt üzerinde dönerek hareket ederken osilasyonlu fırçalar yüksek bir hızla (dakikada bin kereden fazla) ileri geri salınma hareketi yaparlar. İşte cilt için aradaki o büyük farkı yaratan da budur: Burada uygulanan ses frekansı cildi tahriş etmeden temizler. Diğer tekniklerde (örneğin döner fırçalarda) cilt üzerinde tek istikamette uygulama yapılır. Ayrıca benzersiz MICROSILVER teknolojisi her fırça başlığının ekstra hijyenik olmasını sağlar. Eğer elinizde başka bir cihaz varsa bir kozmetik bezi veya naylon çorap üzerinde test yaparak bu iki cihazı karşılaştırabilirsiniz. İki cihazı da çalıştırıp sırayla uygulayınız. Döner cihazlar cildi yıpratırlar. Naylon çorap üzerindeki hızlı dairesel hareketlerde bunu rahatlıkla görebileceksiniz. Osilasyon hareketi yapan LR ZEITGARD 1 ise naylon çorabı hiç zorlamadan rahat rahat çalışacak, ASLA ÇORAP TELLERİNİ ÇEKMEYECEKTİR.

İZLEYİNİZ: https://youtu.be/IZrd6MyAceE


7. Cilt tipine göre iki farklı başlık vardır. Hassas ve normal başlık. Buna uygun hassas cilt için temizleme kremi ya da normal ciltler için temizleme jeli.
8. Gözenekleri derinlemesine temizlenmiş, pırıl pırıl parlayan, genç görünümlü bir cilt! Kim istemez ki? ZEITGARD Yüz Temizleme Cihazıyla bu mümkün. Bu şekilde cildiniz klasik temizlikle karşılaştırıldığında 10 kata kadar daha etkili bir şekilde temizlenir.

İZLEYİNİZ: https://youtu.be/ZVsPYKW79Ec


9. Bu eşsiz temizleme sayesinde ayrıca peeling yapmanıza gerek kalmaz.
Şimdi soruyorum; piyasada daha uygun fiyata satılan, anitbakteriyel özelliği olmayan, cildi tahriş ederek uygulama sonrası cildinizi kızartan, yanında peeling başlığı da veren, peeling kremi de satın almanızı gerektiren, satın almayı cazipleştirmek için ayrıca cımbız başlığı da varmış, aynası da var, diyeceğiniz aldatmaca ürünleri alıp, kullanmadan bir köşeye koyarak paranızı çöpe atmayı mı, yoksa Network sistemle satıldığı için ucuz maliyetli, cildinizi koruyan, en iyi bakımı yapan, özellikleri kıyaslandığında benzeri olmayan ZEITGARD temizleme cihazını mı tercih edersiniz?
ELBETTE KARAR SİZİN!
İLETİŞİM: [email protected]