Akneden Kurtulma Yolları!

Soru: Aknelerime çözüm olması için uygulayabileceğim kesin bir diyet ya da beslenme planı var mı?

Cevap: İlk önce, yemeyi dilediğiniz yiyeceklerden uzak durun – bu muhtemelen yapacağınız en kalıcı şeydir. Her gün yediğiniz yiyeceklere duyarlı (ve alışık) olabilirsiniz. İşlenmiş durumdaki (tümü bu günlerde) şekerden uzak durun, bu cildinizi mahvedebilir. Besin yoğunluklu yiyecekleri deneyin, bunlar kendi emilimleri için gerekli her şeye kendiliğinden sahiptir. Bu sadece doğal, arındırılmamış, işlenmemiş malzemelerdedir anlamına gelir.

İhtiyacınız olan besinler:

İyi bir multivitamin/mineral (Fikir sahibi olmak için "Vitamin 101"e bakın)
C vitamini; 2 günde bir 1000 mg
U.A.S laboratuvarlarından onaylı D.D.S gibi probiyotikler (acidophilus kültürünün diğer bir adı); yemekten önce ve yatma vaktinde 2 kapsül
A vitamini (doğal balık yağı); 3 ay için günlük 50 000 cpu, daha sonra 25 000’e düşürün
Çinko; ek olarak günde 30 mg.
Tabii ki, tüm bunların görüntülenmesi için doktorunuza görünün.
Duruma bağlı olan, yapılabilecek daha çoğu var, bu nedenle doğru birleşim ve ilaçla karşılaşmak için hekiminize başvurun. Bazıları günde 100 mg B6 vitamininin ek olarak alınması ile 2 – 3 haftada sonuç verebilir, fakat bu oldukça nadirdir.

Son olarak, burada gerçekten işleyen farklı bir fikir var: Yatma zamanı, bir E vitamini kapsülünü kırarak açın ve yüzünüze sürün. Sonra ertesi gece, aynı işlemi A vitamini kapsülü ile yapın, sabah onu yıkayın, böylece kimse böyle bir şeyi yaptığınızı bilemez. Eski bir yastık kılıfı kullanın, onu kirletebilirsiniz.

Evet, bu doğru – bu yağlı maddeyi yüzünüze sürün! Gerçekten iyi yağlar olmasının yanı sıra, onlar kendiek yağını üretmek üzere cilt için gerekenleri azaltır (en azından bu benim gözlemim). Vazgeçmeyin, bu zaman almasına rağmen gerçek bir umut.
Sağlıcakla kalın!

alıntı