tam bana lazım olan telefon. satışı var mı Türkiye'de. benim telefonlar duvarlarla çok paslaşıyor. böyle birşey lazım![]()
Evet haklısın canım
rica ederim..
ablacım,
misal bi büyük bi hayvanat bahçesine gittin.fil kardeşin birini telefonunla çekeceksin.yaklaşmışsın diyelim.birden elinden kaydı.fil kardeş de heybetli ayaklarıyla bastı diyelim.her zaman % 1 lik ihtimal vardır.
bende fazla salladım ama olmaz olmaz deme olur demişler
rica ederim canım..
Hocam sizin için araştırayım o zamansize yollarım.telefon değiştirmezsiniz artık
oooo duvarlarla paslaşan telefonlar,yanan tencereler,yemekler maaşallah yani
![]()
En güzel şeylerden biri unutmak . Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde . . .