Teknoloji şirketleri gelirlerini sorunları çözmek için kullanmaktan çekinmiyor. TTNET’te Avrupa’nın en büyük sosyal sorumluluk hareketine imzasını attı.

TTNET, Avrupa’nın kurumsal sosyal sorumluluk alanında lider ağı olan CSR Europe’a üye oldu. Kurumsal sosyal sorumluluk strateji belirleme süreciyle örnek gösterilen TTNET, sosyal sorumluluk süreçlerindeki bilgi birikimini artırmak ve bu alandaki tecrübelerini tüm dünya ile paylaşmak amacıyla katıldığı CSR Europe’un üyeleriyle fikir, proje ve deneyim alışverişi yapacak. Bu üyelikle birlikte TTNET sosyal sorumluluk çalışmalarına yenilerini eklerken, çalışmalarıyla CSR Europe üyeleri arasında öncü ve örnek bir firma olmayı da hedefliyor.

1995 yılında kurulan CSR Europe, yaklaşık 70 uluslararası kurumun ve 29 ulusal ortağın bir araya gelerek oluşturduğu önemli bir organizasyon. 25 Avrupa ülkesinden üyeleri bulunan CSR Europe’un amacı Avrupa’da ve tüm dünyada yapılan kurumsal sosyal sorumluluk projelerine ilham vermek ve kurumsal sosyal sorumluluğu kurumların iş yapış süreçlerinin bir parçası haline getirmek.

Konuyla ilgili açıklama yapan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz “Son dönemde kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla örnek gösterilen TTNET’in CSR Europe ağına üye olmasıyla birlikte verimli ve faydalı bir süreç de başlamış bulunuyor. Bu süreçte, üyesi olduğumuz CSR Europe ağının değerlerini şirketimizce uygulama ve bu önemli birikimden en iyi şekilde faydalanabilme amacını taşıyoruz. Edindiğimiz bu değer ve tecrübeleri Türkiye’de bulunan ilgili paydaşlara anlatma ve Türkiye’deki iyi uygulamaları CSR Europe platformuna taşıyan bir aracı olma misyonuyla yola çıkıyoruz” dedi.

TTNET, hayata değer katan ürün ve hizmetlerini 30 milyonu aşan kullanıcıya ulaştırırken kurumsal sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor. TTNET, CSR Europe’un Türkiye ortağı olan CSR Türkiye’nin moderatörlüğünde, TTNET çalışanlarından oluşan gönüllü bir ekibin oluşturduğu kurumsal sosyal sorumluluk stratejisi çerçevesinde yeni projeler ortaya koyarak değer yaratmaya devam ediyor