Teknolojiye düşkünlüğü bilinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabının ardından sosyal ağlarda yayılmaya devam ediyor.

Gül, şimdi de Facebook ve Youtube'da hesap açtı.

Buna göre Gül, https://www.facebook.com/cbabdullahgul adresiyle Facebook'ta bir grup kurdu. Bu grupta, Gül'ün fotoğrafları, videoları, etkinlikleri, yaptığı konuşmalar ve özgeçmişi var. Gül, zaman zaman kişisel görüşlerini ve özel mesajlarını da paylaşacak. Aynı Twitter hesabında olduğu gibi burada da vatandaşlarla buluşacak, onların görüşlerini alacak.

Türkiye'de uzun süre kapalı kalan Youtube yasağına karşı çıktığını her fırsatta dile getiren Gül, siteye bu şekilde de destek vermiş olacak. Gül, Youtube'da 'brand channel' olarak adlandırılan marka bir kanal açtı. 'Cumhurbaşkanı'nın kanalı' olarak adlandırılan kanalda Gül, adeta kişisel bir televizyon kanalı gibi yayın yapıyor. Böyle bir kişisel yayın kanalının dünyada çok az devlet başkanında olduğu belirtiliyor. Playlist ve favoriler gibi seçeneklerin du bulunduğu kanalda eşi Hayrünnisa Gül'e yönelik de videolar yer alıyor.