Turizm sektörüne cloud tabanlı servisler sunan Cloud Arena firması, ülkemizde bu sene ilk kez düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye ayağında, En İyi Teknoloji Şirketi alanında birincilik ödülünü aldı. Bununla 28 Avrupa ülkesinden adaylar arasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
Cloud Arena'ya Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye Cumhuriyeti birinciliğini getirmesini sağlayan projesi ise HotelRunner.


HotelRunner ne yapar?
HotelRunner, tesis veya otelinize özel on-line içeriğinizi oldukça kolay bir şekilde yaratıp içeriği yönetmenizi, global görünürlüğünüzü bir üst düzeye çıkartmanızı, müşteri ve odalarınızı yönetip durum denetlemesi yapmanızı ve mevcut tüm online kanal ve mecralardan otel rezeravsyonu kabul etmenizi sağlayan web tabanlı otel pazarlama ve yönetim sistemidir.


HotelRunner hotelim için neler yapabilir?
HotelRunner, online fiyat ve oda yönetim sistemi, moteliniz için profesyonel bir internet sitesi ve Facebook otel sayfası, mevcut tüm on-line rezervasyon ve ödeme kabul edebilme imkanı, müşterilerinizin yönetimi ve sosyal medya bilinirliğinizi üst noktalara çıkarmak için kullanacağınız sosyal kupon ve promosyonlar sağlar. Bulut tabanlı servisimiz web'de, mobil cihazlarda sorunsuz ve aksamadan çalışır.


HotelRunner yeni müşteriler çekmeme nasıl katkıda bulunur?
HotelRunner tesis odalarınızı kendi web sitenizden ve Facebook aracılığıyla rezervasyon yoluyla satmanızı; global online satış kanalları ve acentelerle sistem entegresi sağlar.

HotelRunner'la otelimin odalarını satışa sunmak için için ne kadar ödemeliyim?
Baştan satın almanızı gerektirecek hiçbir şey yok, kurulum ve yazılım yok. Tamamen ücretsiz başlayabilir ve gerektiğinde kullandıkça ödeyebilirsiniz. Şimdi tesisinize bir iyilik yapıp otel yönetim sistemi alanında tam olarak uzman bir bulut platformuna tesis yönetiminizi taşıyın.