arkadaaşlar şu anda sözleşmeliydim. farklı bir ile kadrolu olarak atandım. Ancak ne zaman tam olarak başlıycaz? aydınlatabilirmisiniz beni kafam karıştı..kılvuzda iyice kafam karıştı
kaluzda" Atama kararnameleri, PDF formatında il millî eğitim müdürlüklerine internet aracılığıyla gönderilecektir. Atananlara, 7201 sayılı Tebligat Kanunu’na göre tebligat yapılarak tebliğ tarihinden itibaren yasal 15 günlük süre içerisinde göreve başlamaları gerektiği bildirilecektir."
denmiş ANCAK
sözleşmelilerle ilgili kısım benle mi ilgili ?
"Sözleşmeli öğretmen olarak görevli iken kadrolu öğretmenliğe atanmış olanların tebligatları, bulundukları eğitim kurumu müdürlüklerine yapılacaktır. Bu durumdaki sözleşmeli öğretmenler, bulundukları eğitim kurumu müdürlüklerine dilekçe ile başvuru yaparak kadrolu öğretmen olarak atanmaları nedeniyle 01 Eylül tarihinden itibaren “sözleşmelerinin feshi”ni isteyeceklerdir. “Sözleşme feshi”nin istenmesi hâlinde, bulundukları eğitim kurumu müdürlüklerince göreve başlama esnasında gerekli olan ve hâlen geçerliliği bulunan belgelerin birer örneği, ataması yapılan öğretmenlerin dosyalarında bırakılmak kaydıyla “asıl”ları öğretmene teslim edilecek, dosyaları da en kısa sürede atandıkları il millî eğitim müdürlüğüne gönderilecektir."