10 bin öğretmenin atanmasına olanak sağlayan yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’na indi. Şimdi bir an önce gündeme gelmesi gerekiyor. Eminim ki hiçbir parti itiraz etmeyecektir. Meclis’ten en süratli geçen yasalardan birisi olursa hiç şaşırmamak gerekir. Ama bunun için el birliği ile milletvekillerini uyarmamız gerekiyor.

Ankara’nın bu yoğun gündemi arasında, öğretmen atamalarına yönelik yasa teklifi, gözlerinden kaçabilir. İşte onun için tanıdığınız, tanımadığınız her milletvekiline, ulaşabildiğiniz ölçü de ulaşın ve yasanın sizler için ne kadar önemli olduğunu hatırlatın.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve parti grup başkan vekilleri de yine eminiz ki bu konuda her türlü desteği sağlayacaklardır.
24 Kasım için müjde bekliyoruz. Eğer aylardır, hatta yıllardır ızdırapların her türlüsünü çeken işsiz öğretmenlerimizi sevindirmek istiyorlarsa, bundan daha iyi bir fırsat bulamazlar.

Telefonla, maille ulaşabildiğiniz tüm isimlere ulaşma çalışın ve derdinizi anlatın. Ve ne olur zaman zaman bizlere de gönderdiğiniz serzeniş dolu kırıcı mailler ve söylemlerle değil, öğretmenlere yakışır bir üslupla isteklerinizi dile getirin.
Bakın işte o zaman göreceksiniz ki, o bu ay yetişmez denilen başvurular bir anda nasıl gerçeğe dönüşecek.
Haydi şimdi derdinizi anlatma zamanı.
Kamuoyu böyle yaratılır…

abbasgüçlü