kızmamak için okumayın(ilginç burç yorumları)


             

İletişim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

kızmamak için okumayın(ilginç burç yorumları)

Hybrid View

  • #1
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.March.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ







    BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

    Bunun var ya, insan beynini yormaktan başka bir şey yaptığı yoktur. Orda burda arkanızdan atar tutar. Hele de size karşı ilgisi var ve siz ona karşı kayıtsızsanız yandınız demektir. O zaman her şey beklenir bundan. Yerin dibine sokar sizi. Artık saçınızı başınızı mı yolarsınız, sinirden alkole mi başlarsınız, o sizin tercihiniz. Melek yüzlü şeytandır bu boğalar. İntikamcıdır. Hayatta pek bi halt olmazlar. Ailelerinin durumu iyi değilse vay hallerine. Her şeye löp diye konmak isterler. Çok param olsun, en güzel sevgili benim olsun, olsun, olsun, olsun.... Kendini dünyanın merkezi sanır. Sizden çıkarı varsa sizden iyisi yoktur bunlar için. Genelde evde kalmışların burcudur. Ya evlenmezler, ya da geç evlenirler. Zaten kim ne yapsın bu uyuzları. Erkenden mezara sokar sizi. Bunun tek boğalığı burcunun ismidir. Aslında akreptir bu akrep.
    YOK ARTIK DAHA NELER
    KOMİKMİŞ... TEŞEKKÜRLER

  • #2
    ismihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.May.2009
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    66
    @ismihan







    AKREP (23 Ekim-22 Kasım)

    Çevresine genelde ılımlı ve temiz kalpli havası veren akreplerin, insanları dumura uğratmakta üstüne yoktur. Kuşkucu, kıskanç ve iki yüzlünün biridir. Size ne zaman hangi yüzünü göstereceğini de asla kestiremezsiniz. Bazen şefkatli, sıcak, bazen de saldırgan ve soğuk bir buzdolabı gibi olur. Sizin yüzünüze gülüyor olması, asla size karşı iyi niyetler beslediğinin garantisi değildir. O tam bir tiyatrocudur. Hat safhada bencildir. Bu var ya bu, öyle melun bir şeydir ki, Allah bunun şerrinden düşmanımı bile korusun. Kafaya koydu mu yapar bu. Vücut dilini çok iyi kullanır. Yüz mimikleri en çok olan insan tipidir. Her olaya , her şeye bir mazereti vardır. Çok dikkatli ve akillidir. Avına sinsi sinsi yaklaşır. Eğer çevrenizde bir akrep varsa, bence onunla kesinlikle dost olmaya çalışın. Kıskançlığı yüzünden yapmayacağı şey yoktur bunun. Sürekli ilginin kendisinde olmasını ister. İnsani çileden çıkaracak kadar kendine güveni vardır. Burcunun adi gibi akrebin tekidir. Melek yüzlü şeytan lafı sanki bunun için söylenmiştir.



    BAYILDIM YAA SÜPERMİŞ BUNLAR HARİKASINIZ KENDİ BURCUM DAHİL HEPSİNİ OKURKEN KOPTUM AMA BENİ EN ÇOK GÜLDÜREN ASLANLAR DARILMASIN AMA (ASLAN)DI.
    PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:d:d:d

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 6 yas icin acil ilginc proje
      Konu Sahibi sibel_t Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 24.December.2012, 23:13
    2. Günlük Burç Yorumları
      Konu Sahibi yakamoz2012 Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 20.September.2012, 10:29
    3. okulöncesi şenlikleri için ilginç pankart yazıları
      Konu Sahibi y19 Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 21.May.2010, 07:05
    4. ilginç bir proje arıyorum 5 yaş için acil
      Konu Sahibi ...filiz... Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 28.February.2010, 20:02
    5. 6 yaş için ilginç ve değişik okuma-yazma çlş.
      Konu Sahibi kardelen21 Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 26.February.2010, 15:15

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş