KOÇ burcu
Maddi konularla başlayan gününüz, öğleden sonra yerini yakın çevre konularına bırakacak. İletişiminiz hızlanıyor. Çok yer gezebilir, akşam saatlerinde ilginç planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda aşırıya kaçmayın.
BOĞA burcu
Kişisel isteklerinize yönelik başlayan gününüz, öğleden sonra yerini maddi konulara bırakacak. Özel hayatınızda, bu hafta sonu abartıdan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Bekâr olanlar için fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor.
İKİZLER burcu
Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz durgunluk, bugün öğleden sonra yerini kendi isteklerinize bırakabilir. Rahatlayacaksınız. İş alanlarınızda, yemek düzeninizde ve alışkanlıklarınızda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.
YENGEÇ burcu
Birkaç gündür toplu ortamlarda yaşadığınız yoğunluk, bugün öğleden sonra yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakabilir. Durup, düşünecek ve birkaç gündür yaşananları gözden geçireceksiniz. Bekârsanız ilişki teklifleri alabilirsiniz.
ASLAN burcu
Ev ve aile hayatınız ile iş alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. İşinizi evinize getirebilir ya da aile görüşmelerinizi işinizde yapabilirsiniz. Öğleden sonra, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girecek.
BAŞAK burcu
Bugün, yakın çevrenizle paylaşımlarınız artmaya başlayacak. Sevdiklerinize göstereceğiniz ilgi büyük olabilir. Herkese aynı anda yetişmeye çalışıyorsunuz. Bu, sizi biraz yoracak. Öğleden sonra gireceğiniz ortamlarda konuşulacaksınız.
TERAZİ burcu
İlgi alanınız öğleden sonra uzak çevre konularına kayabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Parasal konularda bu hafta sonu abartmaya ve çok harcamaya meyilli olacaksınız. Kendinizi tutun!
AKREP burcu
Bugün, özel hayatınız devreye girmeye başlıyor. İkili ilişkilerinizde abartmaya meyilli olabilirsiniz. Bu sıralar çok revaçtasınız, birçok insan peşinizde olabilir. Bunu, bu hafta sonu alacağınız tekliflerle daha iyi anlayacaksınız.
YAY burcu
Yapmanız gerekenlerle başlayan gününüz, öğleden sonra yerini özel hayatınızın detaylarına bırakacak. İş alanlarınızda gelişen olaylar sonucunda abartmaya meyilli olabilirsiniz. Bugünlerde sizi konuşan çok fazla insan var.
OĞLAK burcu
İş konusunda aktif ve hareketli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Eğlence hayatınız canlanacak. Davetler ve organizasyonlar önemli olmaya başlıyor. Arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasında gayet hızlı bir gün geçirmeye hazırlıklı olun.
KOVA burcu
Aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işleriniz ve eğlence hayatınız devreye girmeye başlıyor. Eğlenceli bir hafta sonu olabilir. İş alanlarınızdaki etkili ve güzel konuşmalar, yeni teklifler almanızı sağlayabilir. Hareketli bir süreç başlıyor.
BALIK burcu
Hızlı telefon trafiğiyle başlayan gününüz, öğleden sonra yerini evinizde vakit geçirme ve dinlenme isteğine bırakabilir. İlişkilerinizde abartıya meyilli olacaksınız. Duyacaklarınızı yakın çevrenize aktarırken, temkinli davranın.