2010 Oğlak Burcu Yorumları


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

2010 Oğlak Burcu Yorumları

  • #1
    Gülşah MUTLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Tekirdağ ve İstanbul=)
    Mesajlar
    32,039
    @Gülşah MUTLU



    2010 Oğlak Burcu Yorumları







    2010 Oğlak Burcu Yorumları

    Eski güzel günlerinizin geri gelmesi sizi memnun edecek. Bu yılvereceğiniz kararlar, önümüzde ki 5-10 yıla damgasını vuracak. Ve engüzel tarafı bunların çoğu güzel şeyler olacak. Bu yıl büyük bir aşkkapınızda! İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak ama hepsi de siziniçin olumlu değişiklikler olabilir. Yıl eğlence ve sosyal aktivitelerlegeçecek.

    Oğlak Burcu 2010' a girerken genel durumu ve yeni yorumları :

    Oğlak burcu, Koç burcunun aksine en barışsever, en sakin ve kararlı karakteri temsil eder. Bütün insanlarda mal biriktirip, güzel ve sağlam ev, eşya sahibi olup,iyi giyinip güzel görünerek dünyevi bir kalıcılık ve refah elde etmearzusu vardır. Ancak Oğlağın benliği için bu arzu, varolmanın temeltadıdır. Varolmayı bir çaba ve süreven sayan koç burcu'nun aksine,Oğlak burcu var olmayı bir tat ve huzur hali kabul eder. Korunmasıgereken dinginlik ve kalıcılık, tadına varılması gereken hoşluk vegüvenlik olarak görür. Oysa hayat Koç' un kavgasından ibaret olmadığıgibi Oğlağın sükunundan da ibaret değildir. Her burç hayatın bir yönünübilinçlerine aksettirirken, diğer yönlerini diğer yönlerini ihmalettirmektedir.

    2010 yılı siz Oğlaklar için, yüksek eğitim, yabancı ülkelerle alakalıtüm bağlantılar, hukuk,din, politika, yayımcılık, yabancı dil öğrenme,akademik kariyer elde etme ve meslek sahibi olmak ve iyi bir pozisyonelde edebilmek isteği kendinizi en fazla zengin, değerli ve etkileyiciolarak görmek isteğiniz alanlar olacaktır. Bu konularda güçlü olmakarzunuz son derece yükselecek ve dışarıya karşı yine bu konulardagüçsüz görünmekten özellikle sakınacaksınız. Uranüs gezegeninin olumluve bereketli enerjisi sayesinde çalışarak, emek sarfederek, dişinizletırnağınızla kazanacağınız zaferler için şimdiden kendinizihazırlamanız yerinde olabilir.Bu yorum bakterim.com sitemizdeyayınlanmaktadır.

    2010 yılında, kafanızın içindeki tüm sorulara cevap bulabilir vearzularınızın gerçekleşmesi sonucunda, dünyaya daha huzurlu,kendinizden emin bir ruh hali içinde bakabilirsiniz. Aşk hayatınız,flörtleriniz, yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyetiniz,çocuklarınız veya çocuk sahibi olmak adına düşünceleriniz, yaşamınkeyifli yanlarının tadına varmak adına olan tüm eylemlerinizde isebelirli bir sınırlanmış, çekingenlik olsa da, bu konularda yaklaşıkbirbuçuk yıl içinde gelişmek ve büyümek açısından fırsatlarlakarşılaşabileceksiniz.

    Bağımsızlık duygunuzu ve bugüne dek olan bakış açınızı yenileyerekdeğişime uğraşacağınız alan ise, ileriye yönelik hedefleriniz, grupfaaliyetleriniz, sosyal hayatınız ve dostluk ilişkilerinizde olacaktır.Özgürleşmek adına içinizde en derin duyguları taşıyacağınız konularınbaşında da mesleğiniz ve kariyeriniz gelecektir.

    Aşk ve İlişkiler

    Aşk konusunda etkili tarihlerin başında, 08 Mart- 17 Nisan arasıarkadaşlık ilişkileri, sosyal faaliyetler ve güçlü duygular içindearkadaşlık merkezli beraberlikler kendinizi keyifli hissetmenizisağlayıcı bir dönem olarak yer almakta.

    23 Nisan- 29 Mayıs tarihleri yönetici gezegeninizin konumu dolayısıylaaşk konusunda şanslı bir dönem. Bu süreçte karşı cins tarafındanoldukça çekici hale gelmenizi sağladığı gibi, yakın beraberlikleraçısından da daha dikkatli ve özenli davranışlar sergileyeceğiniz birsüreç anlamı taşımakta.

    11 Temmuz- 26 Ağustos dönemi Aşk açısından olumlu bir süreç. Sabitfikirlilikten uzak kalmanız halinde mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.Aşk konusunda seçicilik ve her detayın üzerinde durmak ve mükemmeliarzulamak gibi etkiler yaratabilir.

    19 Eylül- 30 Kasım tarihleri arası ise, özellikle ciddi ilişkiniz,evliliğiniz konularında dikkatli hareket etmeniz ve gerekli dengeyikurmanız halinde beraberliğinizde çekim gücünün yükseleceği bir zamanolabilir. Çatışmak yerine uzlaşı içinde olmaya çalışmak,farklılıklarınız konusunda ortak bir nokta oluşturmak adına ılımlıdavranmak faydalı olabilir. Ayrıca cinsel paylaşımlar açısından dasenenin sonları gayet etkili dönem olarak gözükmekte.

    Olumlu ilişkileriniz: Başak-terazi-yengeç burçlarıyla

    Zorlu ilişkiler : Kova-Aslan

    İş ve Kariyer

    Mesleki kariyeriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili etkiliolabilecek en önemli tarihlerin başında 10 Ocak- 23 Mart dönemi ilkbaşta yer almakta. Bu devrede özgür düşüncelerinizi hayata geçirmenizisağlayan iş fırsatları yakalayabilir veya şu anki pozisyonunuzla ilgilibir karara varmak gereği duyabilirsiniz. Mars gezegenin gerihareketinin devam etmesi nedeniyle karar vermeden önce düşünmeniz iyiolabilir. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde orijinal vesıradışı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yorum bakterim.com sitemizdeyayınlanmaktadır.

    19 Nisan- 18 Mayıs döneminizde girişimler açısından güçlü bir ifadekazanabilir, daha cesur bir şekilde isteklerinizin peşindengidebilirsiniz. Bu durum mesleki açıdan size oldukça yeni fırsatlargetirebilir.

    22 Ağustos- 12 Ekim döneminde gündelik iş temponuz açısındanilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Mesleki açıdan birortaklık veya eşiniz vasıtasıyla gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dikkatetmeniz gereken konu, paylaşmaya ve işbirliğine açık olmak, pasiftepkiler yerine girişimci davranmak olmalıdır. Tam tersi bir durumiçsel olarak gerilimlere ve hareketsizliğe neden olarak dönemin olumlugelişmelerinde yararlanmanız önünde engel oluşturabilir.

    08 Kasım- 28 Aralık dönemi yurtdışı bağlantılı işleriniz, meslekiaçıdan akademik kariyeriniz ve eğitim konularında gayet olumlugelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Parasal Konular

    Finans hayatınız ve maddi kazanımlar açısından etkili olacak tarihlerinbaşında, 21 Aralık 2009- 17 Mart 2010 arası dönemde iletişim yoğunluğuiçinde oluşunuz aynı anda birden fazla işle uğraşmanız, ek gelirlersağlayacağı gibi, yapacağınız görüşmelerde durumunuzu düzeltebilecekgirişimlerde de bulunabilirsiniz. Sizler genel olarak tutumlu kişilerolduğunuzdan bu dönemde harcamalar konusunda dikkatli olun uyarısındanziyade, daha esnek düşünmeye çalışmalı ve fırsatlarıdeğerlendirmelisiniz demek daha doğru olacaktır. Gayet aktif bir dönemolabilir.

    23 Mayıs - 14 Haziran dönemi, parasal konularda ilişkiler ağınızıgenişletmeniz ve gerekli kişilerle bağlantıya geçme açısındangirişimlerde bulunmanız gayet faydalı olabilir. haberleşme trafiğinizyoğun ve yolculuklar aracılığıyla parasal kazançlar açısından verimligözükmekte.

    13 Ekim- 11 Kasım arası kendi kazanımlarınız dışında yerlerdengelebilecek gelirler açısından etkilidir. Yabancı ülkelerle bağlantılarfaydalı olabilir. Eşinizle alakalı gelişmeler maddi açıdan sizirahatlatabilir. Bu dönemde her zamanki gibi yatırımlarınızıdeğerlendirmek konusunda dikkatli olmalı, paranızı nerelerdedeğerlendirmeniz gerektiği konusunda planlar yapmalısınız. Gayet aktif,hızlı bir tempo içinde maddi konularla meşgul olacağınız birdönem.Ortaklık konularında da etkili olacak bu zaman diliminde hukukdavalarınız, sigorta gelirleriniz, miras, kredi gibi konulararacılığıyla maddi gelirler söz konusu olabilir.

    Sağlık

    6 Ağustos- 24 Ekim döneminde yoğun temponun getirdiği yorgunluklar,keyifsizlik durumu görülebilir. Birebir iş ilişkisinde bulunduğunuzkişiler veya eşiniz kaynaklı sağlık problemleriyle uğraşmak durumundakalabilirsiniz. Boğaz rahatsızlıkları, bel ağrıları ve psikolojikyönden alınganlık hali gibi durumlar oluşabilir.

    2010 yılının Siz Oğlaklar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularınızıgerçekleştirmenizi sağlayan olanaklarla dolu geçmesini diler, huzurlu,mutlu, sağlıklı günler temenni ederiz.
    6. yaşımız kutlu olsun!!!
    Ögretmen, insan davranislarini ve yeteneklerini gelistiren bir davranis mühendisidir.


    10.Yıl
    Önce Okul Öncesi

    #DİRENKPSS2015

  • #2
    HALE GAMZE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Mart.2009
    Nereden
    İzmir-İstanbul-İspanya-İtalya ( i lerden gidiyorum,hayırdır... :)
    Mesajlar
    31,583
    @HALE GAMZE







    teşekkürler hayatım..
    81gamze81



    Önce Okul Öncesi Ekibi sizlerin de desteğiyle 10 yıldır okul öncesi eğitime destek vermektedir.
    10. yaşımız kutlu olsun!!!


  • #3
    Kübra AKÇİMEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Haziran.2009
    Nereden
    umut şehrii
    Mesajlar
    16,879
    @Kübra AKÇİMEN







    teşşekkürler gülşah hocam

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 2010 Balık Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 14.Temmuz.2010, 01:12
    2. 2010 Kova Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:16
    3. 2010 Yay Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:14
    4. 2010 Akrep Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:12
    5. 2010 Koç Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:05

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş