Burçlar: 2010 yılında sizi neler bekliyor

2010 Boğa Burcu Yorumları


Sevgili Boğa, Zor bir yıla hazır olmalısınız. Harcadığınız her kuruşuTerazi burcuna ters olsa da iki kere düşünüp hesaplayarak hareketetmelisiniz. Yılın ikinci yarısında hayatta hiç hissetmediğinizduyguları yaşayabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu yılşanslarınızı iyi kullanabilmek için maddi riskler almamaya çalışın.Ancak, işinizi büyütmek veya ünvan sahibi olmak istiyorsanız Martayında ki tutulmanın neden olacağı değişiklikleri bekleyin! Aralıkrahat geçecek.

Boğa burcu, zirve şahsiyeti inşaa etmenin bir tırmanma çalışmasıolduğunu temsil eder. Boğa burcu bu yüzden varlığını bir yükselmeçabası olarak duyar. Boğa burcu, yay karakterinin ideallerini veüstünlük çabalarını hayata geçirebilmenin, bir disiplin ve çalışmaistediğini sezmiştir. Yayın hayalci iyimserliğine nazaran ayakları yerebasan Boğa, yere daha sıkı basarak ve hep adımını daha yükseklereatarak ilerlemeye çalışır. Bu arzusuna ulaşmanın isteyeceği emeği,sabrı ve kısıtlamaları fark etmiş, bunlar için hazlarından verahatından vazgeçmeyi kabullenmiştir. Çünkü ona göre saygı duyulanüstün biri olmak, her türlü sıkıntıya değer.

Varlık bilinci Boğa'da sorumluluk bilincine dönüşmüştür. O saygınolmayı görev telakki etmekte, bu sorumluluğunu hakkıyla yerinegetirmeyi vicdan borcu saymaktadır. Boğa varlık ve özgürlük bilincini,hazlardan ve arzulardan kurtuluş, onlar uğruna insanlık onurunu kurbanetmekten kaçınma olarak duymaktadır.

2010 yılı Siz Boğalar için, Satürn gezegeni sizler için, görünümünüz(fiziksel) genel moraliniz, canlılığınız, kendinizi ifade ve tümeylemleriniz, düşüncelerinizle ortaya koyabilme gücünüz, yaşamınızlaalakalı tüm planlarınıza bakış açınız, yeni kararlarınız, yenibaşlangıçlarınız ve tüm değişimlerinizi konusunda oldukça destekleyici,kuvvetlendirici ve inancınızı güçlendirici bir etki yaratacaktır.Ayrıca doğum haritanızda Venüs gezegeninin yönettiği evler, yaptığıgörünümler ve bulunduğu yaşam alanları (doğum haritanızın analizi ilebilinebilir) da bundan fazlasıyla nasibini alacaktır.Bu yorumbakterim.com sitesinde yayınlanmaktadır. Bu süreçte, kendinize olangüven duygunuzun artışı yükselir, girişimler için cesaretiniz artar vekendinizi dış dünyanın tüm şartlarıyla baş edebilecek halegelebilirsiniz. Venüs gezegeni Boğa burcunda güçlü bir enerjiye sahipolmasa da, siz bir boğa burcu olduğunuz için doğal olarak bu konudaşanslı olacaksınız. 10 yılda bir oluşan bu enerji sizler için geriyedönüp düşündüğünüzde o zaman yapamadıklarınızı gerçekleştirme imkanı datanıyacaktır. Özellikle mesleki konularda kendinizi kariyer anlamındaileriye doğru hamle yapabilecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Toplumhayatı içindeki yerinizi pozitif anlamda belirleyebilir vegeleceğinizin kontrolünü elinize alabilecek şekilde yaşamınızışekillendirebilirsiniz,

Yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak bu enerji altında, sizin gibiçalışkan, sorumluluğunun bilincinde olan kişiler için ektiklerinizibiçme vaktidir. Genç boğalar kendi kimliklerini dış dünyada göstermekiçin güç kazanırken, olgun yaşta olanlar bu enerji ile bugüne dekverdikleri tüm mücadelelerin karşılığını almak demektir. Bu yorumbakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır. Artık hiçbir baskı altındaçökmenize, ruhsal yönden kendinizi kötü hissetmenize, korku vekendinizi ortaya koyma gücünüzle ilgili kaygılar yaşamınıza gerekyoktur. Yaşam şimdi pozitif anlamda size yeni imkanlar getirecek, gerekiş, para gerekse ilişkiler yoluyla yeni bir hayatın kapılarınıaralayabileceksiniz. Şartlarınız için öyle büyük savaşlardan geçmeden,içinizde zaten var olan sorumluluk hissiyatıyla ileriye doğru kolaycahamleler yapabileceksiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkiler, aşkhayatınız, dışarıdan maddi ve manevi anlamda destek bulmanız vehedeflerinizi gerçekleştirebilme olanakları yakalamanız gayet mümkündür.

Yönetici gezegeniniz venüs ise, yaşama bakış açınız ve dünyayıalgılayışınız, özgürlük düşünceniz ve kendi bireyliğinizi bağımsız birşekilde dünyaya gösterme gücünüz, normal düzeninin dışına çıkarak önceçevrenizi sonra da tüm dünyayı keşfetme isteğinizle alakalı derslergörme ve sonunda kendinize ait bir düzeni kurabilmek için verilenmücadelenizin belirtisi olacaktır. Bu süreçte siz, bugüne dekyaşadıklarınızı ve bu süreçte yaşayacağınız her tecrübeyi belirli birçerçeve içinde gözden geçirerek yaşam felsefenizi genişletecek veyayeniden oluşturmak için çaba sarfedeceksiniz. Kimileriniz yüksekeğitim, kimileriniz evlilik, kimileriniz bir başka ülkenintopraklarında çalışarak, kimileriniz ise yeni bir çevrede yeni birhayata başlayarak bunu oluşturmak durumundadırlar.Bu dönem bir keşifsüreci olduğu için, birçok konuda olduğu gibi, iç aleminizdeki inançsistemini yeniden gözden geçirmenizi sağlayan deneyimleryaşayabilirsiniz. Yüce Yaradan kavramını araştırmaya başlar, bütün dinve felsefeleri öğrenmeye çalışarak kendi içinizde bir yolculukgeçirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da bu duyguyu beslemeyebaşlayacaktır. Satürn bu yıl içinde çevrenize karşı olan tepkilerinizde,bağımsızlığınızı, orjinalliğinizi, yaratıcılığınızı, gelenekselolmayan, tuhaf ve biraz da eksantrik bir şekilde davranmanıza nedenolacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden buyollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlüalgılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlardazihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir.Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, arasıragerilimler olacaktır. Entellektüel birikiminize önem verecek,özgürlüğünüzü ne pahasına olursa olsun korumaya özen göstereceksiniz.Konuşma tarzınız spontan, orijinal, canlı, farklı va kaprisli olabilir,bazı zamanlarda ise tamamen kararsız ve sabırsız bir düşünme tarzı gözeçarpabilir. Aniden ortaya çıkan fikirler, algılar ve buluşlarınızolabilir. Hiçbir geleneksel konuşma kavramına uymayan doğal birkonuşmacı haline de gelebilirsiniz. Herşeyi çabucak kavrama veçoğunlukla alışılmamış tarzda öğretme de etkiler arasında yeralacaktır. Bu dönemde insanlardan kaçma meyliniz oluşabilir.Soyutlanmış bir yabancı, özeleştirileri ile kendisine eziyet eden birihaline de gelebilirsiniz. Tüm gelenek ve kuralları hiçe sayan çılgın veuçuk bir düşünür hali de yine etkiler arasında yer alabilir. Bu yorumbakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

Aşk ve İlişkiler

14 Ocak 2009- 27 Şubat 2010 ilişkilerinizle ilgili konularda dahadikkatli adımlar atmaya çalışmak, olumlu fakat bir o kadar da bazışeyleri gözden geçireceğiniz bir dönem. İlişkilerde sorumluluk vegüvenilirlik arama. 8 Mart- 19 Mayıs Mars gezegeninin geri ileri hareketi nedeniyle tekrarilişki evinizdeki seyri nedeniyle son bir değerlendirme ve son birkarar anlamı taşıyabilir. Çatışmalar ve gerginlikler söz konusuolabilir. birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeli, sakin vemantıklı bir şekilde iletiş kurmaya gönüllü olunmalıdır.

17 Mart- 18 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve aşk konusundagayet keyifli, şefkatli, oldukça etkileyici olumlu bir dönem.

2 Nisan- 5 Nisan eviniz, aileniz veya yuvanızla alakalı konulardagerginlik, ilişkiler nedeniyle yaşanan sıkıntılı bir dönem. Agresiftavırlarınız en fazla yuvanız sınırlarında görülebilir. Dediğim dediktavırlar. Bunun en önemli sebebi olayları algılama biçiminizin tersanlamaya daha fazla meyillik içermesidir. Partneriniz, çocuklarınızveya yaşadığınız ilişkinin kendi içindeki gerginliklerinin eveyansıması.

28 Nisan- 21 Mayıs aşk açısından senenin en şanslı zaman aralığı.Duygularınız ve istekleriniz arasında uyumluluk, ilişkinizdekisorunların sona ermesi. Hayatın zevkli yanlarının keyfini birlikteçıkaracağınız yeni bir aşk.

18 Haziran-12 Temmuz ciddi ilişkinizle alakalı konularda partnerinizlearanızda oluşabilecek duygusal sorunlar. İlişkinizle alakalı son birkarara varma. Partnerinizin değişkenlikleri nedeniyle kendinizi güvendehissetmemek. Bu dönemde eğer karşılıklı olarak ortak bir noktadabuluşabilirseniz ilişkinizde problemlerin üstesinden gelebilirsiniz. Buyorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır. Burada anlayışlı olmaksize düşüyor.

21 Kasım -28 Aralık dış dünyada sevginizi göstermek ve ilişkiler kurabilmek açısından etkili bir dönem.

Olumlu ilişkiler : balık, başak, yengeç

Zorlu ilişkiler: kova, koç, terazi

Parasal Konular

21 Şubat- 23 Mart parasal konularda sürprizler, dostlarınızaracılığıyla kazanılan paralar, ekip halinde yapılan işlerden vebirebir ilişkilerden elde edilen finansal gelirler. Parasal açıdan sonderece hareketli ve gayet olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz dönem. 14 Mayıs- 15 Temmuz ve 19 Temmuz- 16 Ağustos döneminde başkalarındanelde ettiğiniz gelirler konusunda bazı belirsizlikler, kendibildikleriniz konusunda direnme ve sabit fikirli davranmanız söz konusuolabilir. Başarılı olma isteğinizin altında yatan en önemli sebepparasal yönden güçlü olmaktır. İyice düşünmeden incelemeden riskalmamalı, paranızı gerekli yerlerde kullanmaya özen göstermelisiniz.Vergiler, sigorta gelirleri, bankalarla olan ilişkilerinizde dikkatliadımlar atmalısınız. Fazla güvenli olunuşunuz ihtiyaçlarınızkarşılanmadığı yada istekleriniz olmadığında sizi agresif halegetirebilir.

İş ve Kariyer

27 Aralık- 16 Mart Neptün geri hareketi dolayısıyla gündelik iştemponuz açısından oldukça hareketli, birden fazla işle uğraşmak,iletişim ve haberleşmenin yoğun olduğu bir süreç. Mesleğinizle alakalıkonularda eğitim sürecinden geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınızinsanlarla rekabet içine girebilirsiniz. Birden fazla projeyle uğraşmadönemi olduğundan odaklanma konusunda dikkatli olmanız halinde büyükbir sorun çıkmayabilir. 15 Mayıs- 28 Haziran birlikte çalıştığınız insanlarla fikiralışverişleri, çok yönlü hareket etme isteğiniz nedeniyle birden fazlaişle uğraşabilir, mesleğinizle alakalı konularda sosyalleşmenin önplana geleceği bir zaman dilimi. 12 Ağustos- 14 Ekim mesleki konularda harekete geçmek veya karar almakkonusunda zorlanmalar. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmalar. Budönemde paylaşma ve işbirliğinde bulunmaya çalışmanız gerginliklerinveya tersliklerin azalması konusunda etkili olabilir. Kafanızıniçindeki bazı planların otorite konumundaki kişiler nedeniylebekletilmesi veya onların kendi isteklerini size kabul ettirmeyeçalışmaları. 7 Ekim- 23 Kasım sosyal aktiviteler sayesinde yeniden hareketlenme, işkonusunda güçlü kişilerle irtibata geçme ve kafanızın içindekifikirleri hayata geçirme konusunda yoğun bir tutku, isteklilik vegirişim enerjisi. Aktif bir dönem. Liderliğinizi gösterebileceğinizgayet olumlu bir süreç.

Sağlık

21 Aralık 2009 -15 Mart 2010 Satürn gezegeninin sağlık evinizden geçişiaşırı şekilde hızlı bir tempoda çalışmanın getirdiği yorgunluklarstrese yol açabilir. Çabucak sinirlenebilir en ufak bir şeyeöfkelenebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirli bir sakinlik içinde ifadeetmeniz ve her zamanki gibi olgun ve hoşgörülü bir şekilde iletişimkurmanız bütün bunların önüne geçilmesinde etkin olabilir. vitamin vegüçlendirici, sakinleştirici çaylar içmek gayet iyi gelebilir.

23 Kasım- 29 Aralık harekete geçmekte zorlanacağınız, içsel açıdan sonderece istekli ama bunu dış dünyada gösterme konusunda enerjinizibastırma eğiliminde oluşunuz stres yaratabilir. Sporla, meditasyonla,yogayla uğraşmak sinirleriniz açısından son derece faydalı olabilir.

2010 yılının Siz Boğalar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederim.