Aşırı isteklerde bulunanlar olsa da huzur ve aile mutluluğunu esas alan
erkekler çoğunlukla eşlerinden öyle abartılı şeyler beklemez.


Peki erkekler, eşlerinden aile hayatında neler bekliyor?Eşleri acaba bu beklentileri karşılayabiliyorlar mı?

Erkek hiçbir zaman eşinin evde kendisini parçalayıp evi temizlemesini istemez.Önce sağlık ve mutluluk der her zaman.Bu yüzden eve geldiğinde mutlaka hayatım nasıl geçti günün der.Çünkü düşünüldüğünü bilmek bile mutlu eder insanı.Onu yapıyorum bunu yapıyorum bittim tükendim kelimelerindense evi temizledim yoruldum bugün demesi yeterlidir.Emin olun ki sizi sizden çok bizler düşünüyoruz.

Çok yoğun zamanlar olabiliyor.Yemek yapmakta istemeyebilirsiniz.Bunu eve gelince yemek yapamadım/yapmadımdan ziyade 1 saat öncesinden söyleseniz bir sahil kenarı restorantında çift kişilik mum ışığı yemeği sizi bekliyor olacaktır.
Bayanın söyleyiş tarzı bunu yönlendirecektir.

Çok yorgun olabilir insan.Kapıdan girince bir gülümseme,ufak bir sarılış yeter erkeğe.Emin olun Erkek ne kadar sert mizaçlıda olsa eğer evlendiyse eşiyle mutlu olduğuna inandığı içindir bu birliktelik.Tv karşısına geçebilir erkek ama kolunun altında yastık değil eşini bekler her zaman.Sizi iş yaparken görmek onu rahatsız eder akşam geldiğinde.

Çocuk tek başına yapılan bir eylem olmadığına göre erkekten de bir parça taşır bedeninde.Sonuçta kimse onu dışarıda imal edip anne rahmine koymuyor.Ağlaması sorunları olduğundandır.Aç kalabilir,altının değişmesi gerekebilir.Bunları yaptığınızı biliyorsa zaten erkek ağlarken kendi ilgilenir çocuk ile.Erkek günlere gidilip gereksiz konulardan konuşulmasını istemez.Ailesine zaman harcanmasını ister.Sonuçta günün 10 saati eve birşeyler kazandırmak için çalışmaktır.

Evde düzen isteyen bir erkek zaten düzenlidir.Eve girer girmez duş alır.Erkeğin gelmesine yakın sıcak su olmasını ister erkek.Ki bir an önce duş alıp temiz çıksın eşinin karşısına.İş yerine giderken başkası için traş bile oluyorsa eşi için her türklü fedakarlığı yapar erkek.

Zaman zaman herkes serbest olmalı.Bırakın erkekler ayda 1 kez olsun arkadaşları ile birkaç kadeh bişiler içmeye biraz kafa dağıtmaya çıksınlar.Tabi bayanlarında aynı haklara sahip olduğunu unutmuyorlardır.erkekler bayanlara nereye gittiklerini söylerler ne yapacaklarınıda söylerler.Geç kalacağında şu kadar geç kalacağımda derler lakin bunlar söylenirken surat asıp kendinizi bir kenara çekmeyin Erkekler anlayışlı olmanızı beklerler.

Erkekler de eşlerinden ailelerine,akrabalarına karşı saygı beklerler.Bayanların beklediği gibi.

Erkeklerden eşlerine acımasını merhamet göstermesini beklemeyin.Bayanlar acınacak yada merhamet göstercek varlıklar olarak görülmüyor görülemezde.Saygı,sevgi,düşünülmek,muhabbet edilmek,paylaşımlarda bulunulmayı bekleyin onlardan.Erkeklerde sizden bunu bekler.

Acaba sevgi, ilgi, şefkat, merhamet, hoşgörü vb. kadının erkekten yada erkeğin kadından beklediği şeyler başka gezegenlerden ithal mi ediliyor?

Kilo ile mi satılıyor?

Milyon dolarla mı alınıyor?

Ne dersiniz bu akşam evinize en yakın bakkaldan 100 gram tebessüm, ilgi, sevgi, hoşgörü almaya?

İnanın ki, bakkal amca sizden tek kuruş istemez.