Kurtlar Vadisi 105. Bölüm Özet :

* Polat, Tuncay’ı Yaşar’ın elinden nasıl kurtaracak? Polat ve adamları, gümrükçüyü Yaşar’dan korumayı başaracaklar mı?
* Memati’nin oğlu Ali Memati’nin sünnette kirvesi kim olacak? Sünnette neler yaşanacak?
* Savcı Leyla, Polat’ın istihbaratçıları öldürdüğünü duyunca ne yapacak? Polat, istihbaratçıları öldürdüğünü kabul edecek mi?
* Öldürdüğü istihbaratçıların ağası Ersoy, Polat Alemdar’dan ne isteyecek? Polat Alemdar ve Ersoy arasındaki gerginlik neden tırmanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı videosu da burada! Polat ve Memati'nin 'Dizi TV' programında dizi hakkında muhteşem açıklamaları Şaşmaz, "Dizide 'Polat' ve arkadaşlarının hayali, 2023 yılında Türkiye'nin dünyanın lider ülkesi olması. Ben de 2023'te Türkiye'nin hak ettiği yerde olmasını istiyorum" dedi.
Şaşmaz aksiyon sahneleriyle ilgili olarak, "Bu sahnelerde genelde takım elbiseleri çıkarıp, daha spor giyiniyoruz. Ancak eğer sahne takım elbiseli geçecekse, o zaman, kameranın görmemesi şartıyla, takım elbiselerimizin altına spor ayakkabı giyiyoruz. Böylece koşma sahnelerinde burkulmalar olmuyor" şeklinde konuştu.
Dizide 'Memati' karakterini canlandıran Gürkan Uygun ise aynı programda "Çocukken kovboy filmleri seyredip, 'tabancacılık' oynardım. Şimdi Kurtlar Vadisi'nde oynuyorum" dedi.
Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Güllü Erhan’ karakterini canlandıran Erhan Ufak’ın acı günü. Erhan Ufak’ın annesi Müzeyyen Ufak, rahatsızlığı üzerine İzmir’de kaldırıldığı hastanede vefat etti. 60 yaşında hayata veda eden Müzeyyen Ufak’ın cenazesi bugün Elazığ’da defnedilecek.
Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümde heyecanlı dakikalar izleyecilerini bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölüm fragmanında Yaşar, savcı hanıma ifade verdiği görülüyor. Verdiği ifade de adamlarını Polat'ın öldürdüğünü söylüyor. Bu ifadeyle Polat yine köşeye sıkışacak gibi görünüyor. beyazgazete.com Savcı hanım olayı çözümlemek için Polat ve Yaşar'ı yüzleştiriyor. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlamaya başlayan Polat ve Yaşar'ı bekleyen kötü sürpriz ne olacak? Yaşar, Polat'a savcı hanımın yanında "adamlarımı söyle öldürdün böyle öldürdün" diye hava attığını söylüyor. Polat ise "ben öldürdüğüm adamlarla havaya girmem ki" diye cevap veriyor. Yaşar, Polat'a kimyasının bozulduğunu ifade ediyor. Polat ise senin kimyan saten bozuk ama ben düzeltecem diye karşılık veriyor. beyazgazete.com Polat ve Yaşar savcı hanımın yanında ayrıldıktan sonra Polat, Yaşar'a adamlarını kendisinin öldürdüğünü itiraf ediyor. Yaşar ise adamlarına karşılık Memati ve Abdulhey'i öldüreceğini söyledi. Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölüm çok atraksiyonlu sahnelerin olacağı görülüyor. Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölüm de Yaşar tarafından yakalanan Tuncay'a ne olduğu hala bilinmiyor.



Fragman


Daily Motion
ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you don't have Flash installed.