14 Temmuz 2009

İzmir'de genellikle suskun geçilen yaz günlerinin aksine dernek her ay akşam yemeklerinde bir araya gelerek bu suskunluğu bozacak gibi görülüyor.

Mavişehir Deniz- Kent Restorandaki yemeğe Ziyanur Hasbay, Sait Gürsoy, Tayfun Yelkenbiçer, Coşkun Süer, Cihan Türsen, Yalçın Temizocak, Turhan Gürsel Urhan, Mustafa Ferit Acar, Cem Karagözlü, Togan Toprak, Seyhan Evlioğlu ve Tufan Atakişi katıldı.

Oldukça neşeli geçen yemekte masanın konusu Karşıyaka ve Kaf Sin Kaf oldu.

Karşıyakanın yeni sezon hazırlıklarını KSK'nün yeni Genel Müdürü Mustafa Ferit Acar özetlerken, Yalçın Temizocak derneğin tabana da yayılarak Karşıyaka ve KSK'ye daha çok destek vermesi gerektiğini belirtti.

Başkan Ziyanur Hasbay derneğin bu güne kadar yaptığı görüşmelerde hedef proje olarak tüzüğündeki maddeleri hayata geçirmeyi, bu konuda ilk yıllarda olduğu gibi komisyonlar ile çalışmayı planladıklarını belirtirken, üye sayısı, web sayfasının yeniden oluşması, Türkiye Spor camiasında daha etkin lobi oluşturma ve derneğin diğer kurumlar ile ilişkileri de canlandırmayı hedeflendiğini söyledi.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Hasbay, "Ayrıca derneğimiz özellikle KSK Futbol Altyapı Şubesi (eski) ile bir görüşme yapmıştır. Bu görüşmede eski şube yönetimi öncelikle KSK Alt yapısında oynayan miniklere Karşıyaka sevgisi ile Karşıyakalı büyüklerinin varlıklarını hissettirmelerini beklemekte ve maçlarına davet ettik" dedi.