Bu çantanın marifeti çok!


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Bu çantanın marifeti çok!

  • #1
    burcu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18.Mart.2009
    Mesajlar
    793
    @burcu09



    Bu çantanın marifeti çok!





    Meslek lisesi öğrencileri okul öncesi çağdaki çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ilginç bir çanta üretti...

    Samsun İlkadım Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü ve Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesince okul öncesi çağdaki çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Uğurlu piti iş başında" adı altında çok amaçlı olarak hazırlanan sırt çantaları, şapka ve maske olarak kullanılabiliyor, duvar süsü yapılabiliyor.

    Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü ve Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi'nce Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "Meslek Liseleri Proje Tabanlı Beceri Yarışması' için "Uğurlu Piti İş Başında" adlı çok amaçlı bir sırt çantası hazırlandı.

    Samsun il genelinde birincisi olan projenin Danışmanı Şefika İşiten, yaptığı açıklamada, çantanın okul önce çocukların kişisel gelişimlerinin düşünülerek üç ayda tamamlandıklarını söyledi. Çantanın 6 özelliğinin bulunduğunu belirten İşiten, şu bilgileri verdi:

    "Çocuklar eline aldığında her bir yerine dokunduğunda farklı bir duyu alsın istedik. Şekilleri tanımasını ve parmak gelişimin sağlasın istedik. Bu oyuncağın aynı zamanda eğlenceli olmasını da istedik. Kanatlara basıldığında müzik çalıyor. Çocuk kendini geliştirmesi ve eğlenmesini sağlıyor. Okul öncesi eğitimde eşleştirme ve ilişki kurmayı önemsiyoruz buna da yer verdik. Uğur böceğinin kanatları sabitlendiğinde bir maske oluşumu sağladık. Bunda çocukların psikolojik dünyaları ile maskelerin altındaki kendi dünyaları çok farklı, bunu anlatabiliyorlar. Oyuncağın sürprizlerle dolu olmasını amaçladık, arkasında gizli bir fermuarı var. Çocukların keşfetme duygusunu gelişmesini sağlamak için fermuarın içinde bir başlık hazırladık. Bunlarla da yetinmedik. Bu başlığın iç kısmına spor bir cep yaptık ve spor sırt çantası haline getirdik. Ayrıca içine yerleştirdiğimiz gizli bataryalarla gece lambası da olabiliyor. Yer tutmasını istemediğimiz için de aynı zamanda da duvar süsü olarak kullanılması için tasarladık."

    İşiten, çok amaçlı sırt çantalarını 120 TL'ye satışa çıkardıklarını da ifade etti.

    https://www.abbasguclu.com.tr/okulon...nlu_canta.html

  • #2
    Meryem DURMUŞ (ermer) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Nereden
    BOLU-SAMSUN-ELAZIĞ ŞİMDİ DE ÜNYE :)))
    Mesajlar
    9,925
    @Meryem DURMUŞ (ermer)







    emeklerine sağlık
    <CENTER>
    </CENTER>

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. kartonların marifeti(kapı süsleri)
      Konu Sahibi @su@ Forum SINIF SÜSLERİ
      Cevap: 16
      Son Mesaj : 07.Ocak.2010, 10:54

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş