Kanal D’de yakında Cinayet adlı yeni bir dizi başlıyor. Kanal D’de yakında ekrana gelecek olan “Cinayet”in başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

Yapımını Akbel-Adam Film, yapımcılığını Cansu Akbel – Tarkan Karlıdağ’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Şentürk, genel yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosunu da Gülden Çakır ve Sema Ali Erol’un kaleme aldıkları, “Cinayet”, gizemli bir cinayeti çözme ve değişen hayatların, değişen şehirlerin ve değişen insanların hikayesi.

Oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan yanı sıra Goncagül Sunar, Tansu Biçer, Orhan Aydın, Murat Garipağaoğlu, Alicia Kapudağ, Saydam Yeniay, Funda Postacı, Ayşe Tunaboylu, Can Kolukısa, Zafer Diper, Boran Bağcı, Ece Özkici, Volkan Ünal, Yağızkan Dikmen, Hidayet Erdinç, Deniz Özmen, Bahar Kolkıran ve Erdi Bolat’ın yer aldıkları dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra sürükleyici hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin konusu ise şöyle;
“Kadere inanır mısınız?”
Bir gün uyanırsınız ve hayatınız birdenbire tersine döner... Mutlu bir aileniz vardır, biricik çocuğunuzun sırlarla dolu ölüm haberi gelir, dünya başınıza yıkılır... Başarılı bir politikacısınız, belediye başkanlığına doğru koşarken isminiz bir cinayete karışır... Hayatınızı değiştirme arifesinde bir komisersiniz, her şeyi ardınızda bırakıp daha güzel bir hayata adımlayacağınız gün, çözmeniz gereken bir cinayetle karşı karşıya kalırsınız, suçluyu bulmadan gidemeyeceğinizi bilirsiniz... Gencecik ve hayat dolu bir genç kızsınız, yarınlara umutla bakarken birdenbire gözleriniz sonsuza dek karanlığa gömülür, öldürülürsünüz. Kader ağlarını öyle bir örer ki hayatınız hiç ummadığınız bir şekilde değişiverir... Peki, kötü kimdir? Kader mi?

(habergazete.com)