ben kaç gün gidersem gideyim 30 günlük yatıyor
tam gün anaokulunda çalışıyom ve ocak ayı siğortam 8 gün yatmış 30 gün yatmamı ile ilgili yönetmelik varmı elinizde yarın mebe giidcem diğer aylarda az yatmış deliridm ya lütfen yardımcı olun.
ücretli öğretmen arkadaşlarım bu ay kaç lira aldınız?
6. yaşımız kutlu olsun!!!
Ögretmen, insan davranislarini ve yeteneklerini gelistiren bir davranis mühendisidir.
10.Yıl
Önce Okul Öncesi
#DİRENKPSS2015
bu ay derken mart mı gülşah hocamm???ayın 15 gelmedi bize ayın 15 de veriliyor hep
bende bugün aldım tam gün çalışıyom 120 saat ek dersten 753 tl aldım.ayrıca siğortamla ilgili sorunum vardı 8 gün yatmış mebe gittiğimde 28 yerine 8 yazmışık diyorlar yanlışlıkla böyle bişey varmı ya geri dönüşüde yokmuş ne yapmam gerek şimdi arkadaşlar bir yerlere dilekçe mi vermeliyim?
canım benimde müdürüm yanlış yapmıştı ders saatlerimi konuştum müdürümle önümüzdeki ayki maaşına ekleriz dedi.Ve ekledi.Dilekçe falan vermene gerek yok bildiğim kadarıyla.
Bu arada benimde bi sorum olacak burda okuyorumda genelde maaşlar 15 inde yatıyo.Ben maaşımı özel bi bankadan alıyorum.Müdürüm maaşları 14 ünde gönderiyo milli eğitime ama maaş 21 22 si gibi yatıyo.. Aklıma takılan şu acaba banka 1 haftalığına benim paramı kullanıp sonra mı hesaba ekliyo . Çünkü genelde hafta sonu yatıyo param ... Akıl verin ne olur milli eğitimi mi aramalıyım bu konu için yoksa bankayı mı