Danslar, skeçler ve taklitlerle gündeme ışık tutan bir komedi olan “Bana Bunlarla Gel” Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor!

Eğlencenin kanalı Star TV’de taptaze bir kabare programı başlıyor. Yönetmenliğini Bora Tekay’ın, yapımcılığını ise MinT ve Birol Güven’in üstlendiği “Bana Bunlarla Gel”de Günay Karacaoğlu, Peker Açıkalın, Vural Çelik, Akasya Asıltürkmen ve genç yetenekler yer alıyor.

“Bana Bunlarla Gel”’de Türkiye’nin en yetenekli oyuncuları kılıktan kılığa girerek 2010 Türkiye’sine bir ayna tutmaya çalışıyor. Özellikle toplumsal konulara yoğunlaşan şov; ezgiler, danslar, skeçler, taklitler, şarkılar, monologlar ve diyaloglarla renkleniyor.

Kahkahanın müzik ve dansla harmanlandığı şovda, güncel olayların yanı sıra, komedinin gündeminden hiç bir zaman düşmeyen olaylar da sergileniyor. Programın senaryosu ise Birol Güven, Metin Açıkgöz, Caner Güler, Müfit Can Saçıntı ve Yılmaz Okumuş’tan oluşan bir ekibe ait.

Kumpanya atmosferinde gelişecek olaylarda sadece sahnede değil sahne arkasında da her türlü güncel sorun kara mizahla ele alınıyor… “Bana Bunlarla Gel”de yer alan skeçler, gerçek tiyatro sahnesinde, gerçek seyirciler önünde sahneleniyor.

Gülmek ve eğlenmek isteyenler “Bana Bunlarla Gel” ile 12 Şubat’ta Star TV ekranlarında buluşuyor.

(alıntı haber)