Elazığ'da Yıldırım dönemi!

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Elazığspor, teknik direktör Şaban Yıldırım ile anlaştı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, atılan imzanın ''Elazığspor'un şeytanın bacağının kırmasının'' bir işareti olmasını diledi.

En fazla teşekkür edilmesi gerekenlerin Elazığspor taraftarı olduğunu belirten Erol, şöyle konuştu:

''Çünkü stada gelen misafir takımların yöneticilerinin söyledikleri şu: Biz bu kadar alt sırada olsak, bu seyircinin zekatını stada toplayamayız. Nitekim gidilen deplasmanlarda da böyle. Başa güreşen takımların statlarının boş olduğunu arkadaşlarımız gelip bize söylüyorlar. Elazığ'ın hakikaten çok vefakar, takımı ile birlikte üzülen, takımı ile birlikte sevinen, ama sevinmeye çok hazır, bunu da bekleyen bir taraftarı var.''

Yeni teknik direktörden Çanakkale Zaferi'ndeki Seyit Onbaşı'dan beklendiği gibi bir beklentinin olduğunu belirten Erol, ''Gülleyi taşımak o ruhu taşımaya bağlı. O ruhun bir kişide olması bir anda bütün takımı, bütün şehri, bir anda o ruhla donatıp ateşler'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Akın Şatıroğlu da takımın sportif anlamda sıkıntılı günler yaşadığını, ancak kurumsallaşma ve diğer alanlarda iyi yolda olduklarını söyledi.

Sportif anlamda bekleneni veremeyen bir Elazığspor olduğunu vurgulayan Şatıroğlu, yeni teknik direktör Şaban Yıldırım ile birlikte takımı layık olduğu yere taşımak için yeni bir dönem açtıklarını kaydetti.

Yıldırım'ın kariyerini, bu yükü kaldıracak bir teknik direktör olduğunu bildiklerini belirten Şatıroğlu, transferin Elazığspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Teknik direktör Şaban Yıldırım ise bütün güçleri ve tecrübeleri ile işlerine odaklanacaklarını söyledi. Yıldırım, ''Biz bugünden itibaren çalışmalarımızı çok güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Tek tek maçlarımızın üzerinde odaklanacağız. İnşallah bu devre arasına kadar da, bunu 4 maçlık bir periyot olarak görüyoruz, bu periyodu en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız'' dedi.

.ALINTIDIR.