ALEMCİLERİN ‘kelepçe’ fantezisi

Partilerden geriye kalan kelepçe gibi kanıtların bulunmasıyla F.Bahçeli futbolcular, kendi evlerini parti merkezi haline getirdiler.

ÇILGIN partilere konu olan otelin ambiyansı kusursuz olan ’Kral dairesi’ kalıntılarıyla da meşhur. Saatini, kolyesini, gözlüğünü unutanlar oldu bu odada. Ama otelin ‘housekeeper’larının (kat görevlileri) bulduğu bir şey var ki; F.Bahçeli alemci futbolcuların hayâl güçlerini peşinen ortaya koyuyor. O da alemden arta kalan oda görevlilerinin yatak üzerinde buldukları kelepçe...

ORGANİZATÖR KAZIM

BU hızlı yaşantı sadece otellerin ’Kral dairesi’nde gerçekleşmiyordu. Çok göz önünde olmaya başlayan yıldız isimlerin yaptıkları kulaktan kulağa yayıldıkça korku da başladı. Son haftalarda otel yerine evler tercih edilmeye başlandı. Bekar oyuncular Kazım ve Vederson’un evleri ’parti merkezi’ haline gelirken, perde arkasında hep biri isim vardı. Kazım... Kazım tüm gece partilerinin organizatörüydü.

KRAL DAİRESİ ALEMCİLERİNE ‘TIK’ YOK

F.BAHÇE’DEKİ bir diğer sıkıntı da oyuncuların magazin programlarına kadar varan gece yaşantıları. Özellikle de yaklaşık 1.5-2 aydır Kadıköy-Kozyatağı’nda bulunan 5 yıldızlı bir oteli buluşma noktası olarak kullanan sarı-lacivertli futbolcuların bu renkli hayatları performans düşüklüğünün ana sebepleri arasında.

LÜKS otel furyasını her ne kadar kaptan Alex başlatmış olsa da gelişmeler onun kullanım amacının çok dışında yaşandı. İlk olarak Alex’in evlilik yıldönümünü kutlamak üzere romantik amaçla kiraladığı ’Kral Dairesi’, daha sonra bekar olan Santos, Vederson, Kazım ile haziranda dünyaevine giren Carlos’un hep beraber gerçekleştirdiği gece partilerinin değişmez mekanı haline dönüştü.

GECELİĞİ tam bin 500 Euro olan odada partiler bayanların da katılımıyla sürekli hale geldi hatta ara ara bu dörtlü dışında evli ve 7 çocuğu olan Fabio Bilica kendi partisini yaptı. Tüm bunlara rağmen yönetimden ses çıkmaması kafaları karıştırdı.