Ligin ilk 4 haftasını galibiyetle tamamlayan Beşiktaş Cola Turka ile geçen sezonun şampiyonu Efes Pilsen'e 88-84 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı.

Tribünde kavga

Karşılaşmanın son periyodu oynanırken Efes Pilsenli traftarların bulunduğu bölüme birkaç siyah-beyazlı taraftar saldırıda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlar, BJK Cola Turka Arena'da oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi ve tribünleri tamamen doldurdu. Haftaya yenilgisiz lider giren Beşiktaş Cola Turka'ya, Efes Pilsen karşısında destek veren siyah-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlar ve tribün şovlarıyla BJK Cola Turka Arena'yı adeta bayram yerine çevirdi.

Bu arada, çok sayıda taraftar da tribünler dolduğu için salona giremedi. Efes Pilsenli taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümden maçı takip ederek takımlarını destekledi.

-EFES PİLSEN TRİBÜNÜNDE KAVGA ÇIKTI-

Karşılaşmanın son periyodu oynanırken Efes Pilsenli traftarların bulunduğu bölüme birkaç siyah-beyazlı taraftar saldırıda bulundu. Yumruklar atarak Efes Pilsen taraftarlarının arasına giren birkaç taraftar, güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltına alındı ve salondan çıkarıldı.

Bu arada, maçın 3. periyodunda sahaya atılan bir su şişesi nedeniyle karşılaşma bir süre durdu. Yapılan anonstan sonra maça devam edildi.

NOUMA COŞTURDU

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Maçı izleyen Nouma'nın salona gelişiyle büyük bir coşku yaşayan siyah-beyazlı taraftarlar, Fransız futbolcuyla birlikte tezahüratlar yaptı..