MERİÇ VE MONİ İLE BULALIM YAPALIM
YAYINEVİ: SMG YAYINCILIK
YAZARLAR: SERAP AKINÇ YAZICI - EBRU KOCA
RESİMLEYEN: CAN K. GELGİN
YAŞ GRUBU: 48+
SAYFA SAYISI: 5 KİTAP 56’ŞAR SAYFA ÇİZGİ ÇALIŞMALARI 72 SAYFA HER ŞEYİ BİLİYORUM 96 SAYFA

“FARKLI BİR BAKIŞ; TAK-ÇIKAR SİSTEMİ İLE PİYASADAKİ KAYNAKLARDAN FARKLIDIR.”




İlk beş sayıya, 6. Sayı ve çizgi çalışmaları kitabı eklendiğinde set 60-72 aylık çocukların gelişim özelliklerine uygun bir set haline gelir.

Özellikle karışık yaş grubu çocuklarının aynı sınıfta bulunduğu sınıflar için çok uygundur. Set 48 ay üstü çocuğunu zorlamayacak aynı zamanda 60 ay üstü çocuğunun ihtiyaçlarını da karşılayacaktır.Sette bulunan çıkartma sayfaları çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlar.

Kitapların içerisinde bulunan aparat, farklı çizilen sayfadaki saklanmış şekillerin bulunmasını sağlar. Bu sayfaların amacı çocukların dikkat süresini geliştirmek ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır.

Bu set, aile katılımı çalışmalarını da içermektedir.

MERİÇ MONİ HER ŞEYİ ÖĞRENİYORUM ( 6. KİTAP)
6. Sayı; 60-72 ay arası çocukların gelişim özellikleri doğrultusunda; kavramlar, 1-10 arası rakam tanıma-yazma, 20’ye kadar ritmik sayma, basit matematiksel işlemler, grafik oluşturma, iki resim arasındaki farklılıkları bulma vb. çalışmaların bulunduğu onları ilköğretime hazırlanmasını amaç edinmiş bir kitaptır.

MERİÇ VE MONİ İLE ÇİZGİ ÇALIŞIYORUM

Çizgi çalışmaları zordur. Ancak bu çizgi çalışmaları, selefonlu sayfaları ve özel kalemi ile silinip tekrar yazma olanağına sahip, dokunarak çizgileri hissederek çalışmalar yapabilir. Yanlış yaptığında en mükemmeline ulaşmak için tekrar tekrar silinip yazılabilen farklı bir çizgi kitabıdır.