Arkadaşlar epey önce izlediğim bir film Taking Lives geçen yine izledim.güzel bir film.izleyenler bana katılacaklardır,angelina jolie nın sıkı filmlerinden...sonu sürprizli ! bulun izleyin derim..2004 yapımı bu arada..


Hayatın Benim / Taking Lives
IMDB Puanı: 5.8/10



Konusu;

FBI'ın en iyi profil uzmanı özel ajan Illeana Scott, bir katilin gizemli zekasını anlamak için geleneksel cinayet çözme tekniklerine güvenmez. Onun içgüdüsel ve sıradışı yaklaşımı genellikle katillerin kimliğini ortaya çıkarmak ve polis tarafından yakalanmalarını sağlamak için tek yoldur.

Kanada Montreal'de yerel bir cinayet üzerinde çalışan dedektifler, kurnaz bir seri katilin kafasına girebilmek için istemeden de olsa dışarıdan birinin yardımını isteyince, Ajan Scott davayı ele alır. Dikkatli içgörüsüyle, bukalemunu andıran katilin "hayat çaldığı", yani kurbanlarının yaşamlarını ve kimliklerini benimsediği teorisine ulaşır.

Bir türlü ele geçirilemeyen katilin yakalanması konusundaki baskılar artarken, alışılmadık yöntemleri ve olağanüstü yetenekleri Ajan Scott'ı yerel polis ekibinden uzaklaştırır. Ajan Scott'ın görünüşteki soğuk duruşu işine duyduğu benzersiz tutkuyu gizlemektedir ve kadın ajan yalnız çalıştığında en iyi sonuçları elde etmektedir. Ama beklenmedik bir çekim karmaşık bir romantik ilişkiye yol açtığında, başarılı uzman özenle bilenmiş içgüdülerinden şüphe etmeye başlar.

Tanımadığı bir şehirde yapayalnız ve güveneceği kimse olmayan Ajan Scott, birden bire kendini garip ve ürkütücü bir serüvenin içinde, son derece kişiselleşmiş bir davada, zanlılarla çevrelenmiş halde bulur.

Alıntı.