Gösterim tarihi: 01.Kasım.2009
Yönetmen: Egemen Ertürk
Oyuncular: Burak Ünal, İpek Özkök, İlyas Salman, Zihni Göktay
Tür: Komedi

Türk sinemasının yeni yönetmenlerinden Egemen Ertürk'ün imzasını taşıyan film, görme engelliler futbol takımına antrenör olan eski bir yeşil saha yıldızının etrafında gelişen olayları konu alıyor. Filmin senaryosunu da Egemen Ertürk kaleme almış.

Konusu

Eski futbol yıldızı Kerem, geçirdiği sakatlık nedeniyle kariyerine veda etmek zorunda kalmıştır. İçki ve kumar batağında başına açılan belalardan kaçarken, yolu Görme Engelliler Derneği ile kesişir ve derneğin kuracağı takımın antrenörü olur.

Onların hayata bağlılıklarını, düşe kalka verdikleri mücadeleyi görmek Kerem için büyük bir şanstır. Dibe vurduğuna inandığı noktada karşısına çıkan bu sevgi dolu insanlar sayesinde kendini olumsuzluklarından kurtulabilecek midir?

Öte yanda ise, asi ve güçlü Semra, bir üniversitede araştırma görevlisidir. Yaşadığı mahalledeki Görme Engelliler Derneği'nin gözü diyebileceğimiz Semra, derneğin futbol takımı kurma çabalarında da hep yanlarında olmuştur. Antrenör olarak takımın başına geçen Kerem ile başlarda çatışır. Ama acaba bu serüven bir süre sonra aşkı getirecek midir?