Vizyon Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Patrick Lussier
Tür : 3 Boyutlu / Gerilim / Korku
Senaryo : Todd Farmer, Zane Smit
Görüntü Yön. : Brian Pearson
Müzik : Michael Wandmacher
Yapım : 2009, ABD / Kanada
Oyuncular : Todd Farmer, Tom Atkins, Kerr Smith, Jaime King, Jensen Ackles, Marc Macaulay, Kevin Tighe, Richard John Walters, Andrew Larson, Betsy Rue, Selene Luna, Brandi Engel, Megan Boone


Harmony kasabasında on yıl önce yaşanan bir katliam kasabanın huzurunu kaçırmıştır.Maden işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Olaydan bir yıl sonra, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür.

Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü’nde kasabaya döndüğünde sebep olduğu ölümler hâlâ hafızasının bir köşesinde kalmıştır. Geçmişiyle barışmaya çalışan adam, eski kız arkadaşı Sarah için bitmemiş duygularıyla da boğuşmaktadır. Oysa Sarah Tom’un en iyi arkadaşı olan şerif Axel’la evlenmiştir. Sevgililer gününde yıllar süren huzurdan sonra, Harmony'nin karanlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elinde kazma olan bir katil etrafta dolaşmaktadır. Katilin ayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler ki katil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir.