geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında sınıfımda Ahmet Tamer isimli bir öğrencim vardı.çok zeki bir çocuktu.ilk günden kendisini belli etti ve ilerleyen günlerde de bu zekasını daha açık şekilde anlayabilmiştim.daha sonraki haftalarda okuma-yazma bildiğini ,matematik işlemlerini rahatlıkla yapabildiğini farkettim.ailesiyle konuştum..IQ testi yaptırmaları gerektiğini söyledim.bu sırada ben onun körelmemesi için çok çaba verdim.İstanbul Beyazıt'ta Ford Otosan İlköğetim Okulu diye bir okul var.oraya yönlendirdim.yaz tatilinde oraya giitiler.öğrencimi bir dizi testten geçirmişler.o kadar beğenmişler ki müdüre çıkarmışlar.müdürde soru sormuş.öğrencim o soruları da yanıtlamış.

geçtiğimiz hafta İstanbul MEB'in sitesine girdim.
"Fatih-Beyazıt Ford Otosan İlköğretim Okuluna Kayıt Hakkı Kazananlar Listesidir."

bu başlığı gördüm.hemen tıkladım.ve tabiiki öğrencimin ismi 5. sırada yer alıyordu.Ahmet Tamer Alp.hemen ailesini aradım.nasıl sevindiklerini anlatabilmem mümkün değil..tabiiki kendi sevincimi de..



AHMET TAMER ALP

resimdeki sarı tişörtlü yakışıklı benim öğrencim.şuan sizlere ifade edemeyeceğim kadar mutluyum.öğrencilerime 1 sene boyunca emek verdim.ama hiçbir zaman onlar beni hayal kırıklığına uğratmadılar.onları gerçekten çok seviyorum.