Dünyada Kozmik Beden Temizliği Uygulamaları


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Dünyada Kozmik Beden Temizliği Uygulamaları

  • #1
    Cihan ÇAĞLAYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Nisan.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    5,536
    @Cihan ÇAĞLAYAN



    Dünyada Kozmik Beden Temizliği Uygulamaları





    ABD'de Dr. Walner, Rusya'da, Avrupa'da S. Kneipp Enstitüsü'nde 1821'lerde sıcak-soğuk su terapileri, Selçuklu ve Osmanlı'da bin yıla yakın tabii şifahanelerde suyla arınma ve detoks uygulamaları günümüze kadar süregelmiştir.

    2005 yılında KOBİK tarafından ülkemize tanıtılan arınma metodunu bizzat uygulayan, uzak doğuda eğitim almış, diplomalı bir arınma uzmanının ibret dolu KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ TECRÜBESİNİ akılları gözlerine inenlere de anlatabilmek için sizlerle paylaşıyoruz...

    "Değerli Hocam,

    Ben uzun yıllar Rusya'nın pek çok şehrinde yaşamış, Bulgaristan Deliorman'da gelen bir Türküm. Göç zamanı 1990 yılında Türkiye'ye geldim. Türkiye'de sağlıklı yaşamla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptım. Rusya'da batı tarafından bilinmeyen pek çok arınma metodunu ve bitkisel tedavi metotlarını Türk insanıyla tanıştırdım. 2003 yılından sonra başta kendim olmak üzere arınma, detoks yaptım ve ve insanlara da yaptırdım. 2006 yılında Ahmet Maranki hocamla karşılaştım.

    Bir konferansında karşılaştığımızda benim yüzüme bakarak, 'Senin safra taşların var ve karaciğerin rahatsız, kalın bağırsağınıda temizlemen gerek' dedi. Tabi ben içimden tebessüm ettim, bunu anlamış olacak ki, beni ihtar ederek, 'Yapmazsan ilerde büyük sıkıntılarla karşılaşır, safra keseni aldırmak zorunda kalırsın. Hatta kalın bağırsakların rahatsızlanır' dedi.

    Ben bu uyarıları pek ciddiye almadım. Daha sonra hocamın anlattığı ve 'Masajla Mucizevi Tedaviler' kitabında uzun uzun yazdığı Kozmik Beden Temizliği ve arınmayı defalarca okudum. Hocam benim yaptığım arındırmalardan farklı metotlar da uyguladığını gördüm. Bilimin sonu olmadığını düşünerek ben hocamızın söylediği astrolojik hesaplara dayanarak, ayın çekim kuvvetinden istifade ederek önerdiği beden temizliği, arınmayı vakti geldiğinde yapmaya karar verdim. Tabi bu temizlik benimkinden farklı bir temizlikti. Hele son gün yapılan yağ ve limon içimi en etkili ve can alıcı noktasıydı, organı ve karaciğeri ısıtmakta önemli bir faktördü.

    Ne mi oldu?



    3 yıldır kendi metotlarımla yaptığım arınma ve detoks, kısa ve uzun süreli su oruçları ile bedenimde artık olumsuz bir şey olmadığını düşündüğümden 'herhalde benden birşey çıkmaz' dedim.

    İlkbahar Temizliğini yaptığımda, ki en az 4 kez uyguladım, her seferinde resimlerdede gördüğünüz gibi bugıü bile halen cevap bulamadığım 35-135 mm büyüklüğünde yosunlu yuvarlak, köşeli, parçalı, sert kıçık kum tanelerini taş ve çamur gibi maddeleri attığımı gördüm.

    Bunun üzerine hocamla birlikte olarak bu bilimi insanlığa duyurmaya karar verdim. Çünkü '1 1'dir, 2 tane 1 ise 11 eder' sözü üzerine hocamla çalışmaya başladım. Daha sonra hocamızın kontrolınde Antalya'da yaptırılan Kozmik Arındırma Merkezi'nin başında bu bilgi ve bilimle yüzlerce yurt içinden ve yurt dışından seçkin ve istekli olan insanların bizzat arındırmalarını yaptırdım. Hepsinde 100 % başarılar elde ettik. Bunların neredeyse hepsi safra kesesi alınma noktasında olan, karaciğer yetmezliği ve kalın bağırsak problemleri yanında yüksek tansiyon, kolesterol, kolit, şeker, mide rahatsızlıkları ve kilo problemi olan ve çocuğu olmayan insanlardı.

    Uygulamaların büyük çoğunluğu hekim ve uzman kontrolünde yapıldı. Çünkü bilimsel araştırmalara veri tabanı oluşmasını istiyorduk. Daha sonra kendim sonbahar temizliğiyle de kalın bağırsak, safra, dalak, akciğer ve pankreas temizliğinin bütün devreleriyle uyguladım ve inanılmaz neticeler elde ettim. Çektiğim resimleri sizinle paylaşarak sonuçları göstermek istedim.

    Bütün dünya insanları her sene doğuda ve batıda olduğu gibi halktan en yüksek tıp ve bilim adamlarına kadar bizimde bu uyguladığımız bir takım detoks ve arınma metotlarıyla beyazın beyaz olduğunu biliyor ve mutlu, sağlıklı bir hayat yaşıyor. Ama malesef Türkiye'deki insanlar bir takım medyatik etkiler, çevre faktörleri, inanç yapılarındaki yönlendirmeler sebebi ve hekimlerimizin üniversitelerden bu gibi bilgileri almadıkları ve bu tür telkinler yapılmadığı için Anadolu insanı bundan mahrum bırakılmakta ve başka yönlere yönlendirilerek hastane kuyrukları oluşturmaktadırlar.

    Başta Türkiye için büyük bir kazanç kaynağı olan Prof. Dr. Ahmet Maranki ve eşi Elmas Maranki'yle beraber bende gücümün yettiğince bu güzel Anadolu insanına beyazın beyaz olduğunu zorda olsa anlatmaya çalışıyoruz. İyiki bu ülkede Ahmet Maranki'ler var!

    Ben bu konunun uzmanı olarak bana söylediklerine tebessüm ettiğim hocamdan af diliyor ve insanlığa bu metotları uygulamasının ne kadar lazım olduğunu aşağıdaki resimlerinde yayınlanmasını isteyerek bilgilerinize sunuyorum . Gelin sizde kendi kendinize yılda 2 defa organlarınıza detoks ve arındırma yaparak sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayatı seçin. hemde hiçbir yan etkisi olmadan."

    Detoks ve Arınma Uzmanı,
    Akuna Alveo Türkiye Genel Müdürü Rıfkı Korkmaz
    * Tuttum, taa içime oturttum seni...

  • #2
    gulcinnnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.Mayıs.2009
    Nereden
    İSTANBUL BOSTANCI artık izmir :(
    Mesajlar
    8,706
    @gulcinnnnn







    teşekkürler

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Kozmik Metotlarla Hepatit B'den Nasıl Kurtuldum?
      Konu Sahibi Cihan ÇAĞLAYAN Forum SAĞLIK
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 09.Şubat.2018, 14:38
    2. Beden Eğitimi
      Konu Sahibi Handan Hoca Forum BOYAMA SAYFALARI
      Cevap: 3
      Son Mesaj : 11.Temmuz.2015, 13:44
    3. beden ve diş temizliği...
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum BOYAMA SAYFALARI
      Cevap: 29
      Son Mesaj : 25.Mart.2012, 01:02
    4. Beden Temizliği Panomuz
      Konu Sahibi Akdere Forum PROJE-GRUP ETKİNLİKLERİ
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 09.Mart.2011, 13:04

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş