Merhaba arkadaşlar,
Görsel Sanatlar Öğretmeniyim. Okul öncesi bir çocuk yuvasında(2-6 yaş) deneme ders sonunda; yetkinliğim,hakimiyet ve performansıma göre anlaşmak üzere özel bir kurumda görev almak üzereyim.Ancak; kurum yetkilileri fazla beklentili ve
"-Ders müfredatın bizde bile var. İlk dersinde seni bir görelim ona göre hangi sınıflarda ders verebilirsin karar veririz..! Ben bile pedagoji mezunu olduğum halde yer yer Görsel Sanatlar Eğitimi verip, derslere girdim.Tabii ki sen alanında daha yetkinsindir.. Ancak nedense Görsel Sanatlar mezunu öğretmenler nedense okul öncesi yaş grubundaki öğrencilere yeterli eğitim verememekte. ve ben bu durumdan yıllardır muzdaribim.. Dilerim seninle başarılı bir döneme gireriz ve memnun kalırsak başka okullara da yönlendiririz.."
diye fazla beklenti içerisinde, sağlam bir performans ve beklenti içerisindeler. Daha önce ilkokul ve ortaokullarla görev yapmıştım ancak okul öncesi Görsel Sanatlar müfredatı ve etkinlik kaynaklarını nerden, nasıl temin edebilirim? Bana yardımcı olursanız çokkk büyük sevap olur.. Şimdiden çok teşekkür ederim. Başarılar, sevgiler.