EN KÖTÜ KARAR, KARARSIZLIKTAN İYİDİR.

LR
İŞ FIRSATI
SAĞLIK
İŞ ARIYORUM
İŞ ORTAKLARI ARIYORUM
AĞ KURUYORUM
NETWORK YAPIYORUM

Sizler de; LR ürünlerini kullanarak, İş Ortağı olarak ekibimize katıldığınızda geleceğe daha umutlu bakabilirsiniz.
Yapmanız gereken çok basit. Çoğu insan gibi bende sabahları işe gitmek için uyanıyorum. Bilgisayarımın başına geçip, işime başlıyorum.
Ne mi yapıyorum? Günümüz teknolojisinden faydalanıp internetten LR İş ortağı bulup,siparişleri alıyorum.
Evet ilk başladığınızda kesin kabul eder,iş ortağım olur, dediğiniz insanlardan ''Hayır'' cevabı almanız olası.Sakın moralinizi bozup LR ile ulaşacağınız hayallerinizden-hedeflerinizden vazgeçmeyin.Tüm İş Ortakları bunu yaşar. Emin olun. Zaman geçip sizin yaptığınız paylaşımlar ve tanıttığınız LR ürünlerinin kalitesini test edenlerle geri dönüş bir anda öyle bir artıyor ki, inanamazsınız. Bunu bilgi alışverişi yaptığımız liderlerimizde onayladı.
Siz sadece İş Ortağı bulmak için sistemi tanıtıyor-anlatıyorsunuz. Öyle kapı kapı dolaşıp pazarlama yapmaya çalışmıyorsunuz.Ürünler çok kaliteli ve doğal.Tüm Dünya'nın kabul ettiği,kalite-güven merkezi MADE İN GERMANY ürünlerini satıyorsunuz.Ürünler sadece ve sadece Almanya'dan geliyor.Başka bir ülkede üretim yok.
Asla ısrar yok,sizin işiniz-göreviniz sistemi anlatmak.Başta ''Hayır'', diyen çevreniz sizin yılmadan-durmadan çalışmanız sonucu ulaştığınız konumu görünce ''bende İş Ortağı olmak istiyorum'', diyor.Bunun için biraz sabır ve yılmadan anlatmaya devam etmek.
Vaktim yok,uğraşamam demeyin; günlük yaşantınızda LR da mevcut ürünleri zaten kullanıyorsunuz.Şampuan,Roll-on,kremler,parfümler,kozmetik ürünleri,Sporcu ürünleri ve kataloğumuza yeni girecek ürünleri dışarıdan alacağınıza; doğal olan, sertifikalı ürünleri kullanmanız sizcede daha önemli değil mi? Daha ekonomik olsun, diye uzak doğu ülkelerinde üretilen ürünler yerine ALMANYA menşei ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.Bir kere alıp deneyin,vazgeçemeyeceksiniz..Sürekli kullandığınız için de avantajlı olması için İş Ortağı olmak isteyeceksiniz yada isteyecekler..Ayrıca 8 saat aralıksız vakit ayırmayacaksınız; Akşam gezmesinde,kuaförde, bankada sıra beklerken, otobüs beklerken... Her an işinizi herkese anlatabilirsiniz
Ne mi anlatacaksınız?
Öncelikle 31 yıllık Alman Firması olduğunu özellikle belirtiyoruz.Türkiye geçmişi 16 yıl ama son 3 yıldır çok ciddi büyüyor LR..
Sattığınız ürünlerde %40 kar oranınız var
Satın aldığınız her üründen ekstra puan kazanıyor ve prim alıyorsunuz.Oluşturduğunuz ekibin satışından da prim alıyorsunuz. Ancak en güçlü kolunuz kadar siz de çalışmalısınız. Burada adalet devreye giriyor. Alttaki çalışsın, mantığı LR'da geçerli değil.
Çok büyük aksilik olmadığı sürece en geç 10 gün içinde ürünleriniz elinizde. Genelde 4 iş gününde geliyor.
* Her yıl üyelik için ücret ödemiyorsunuz.
* İş ortağı olmak için en az 85 TL'lik kendi seçeceğiniz ürünleri almanız yeterli. Veya şirket paketlerinden birini seçebilirsiniz. Çünkü bu paketler çok avantajlı. Üstelik hemen prim alabileceğiniz puan değerine de sahip.
* Her ay sipariş verme zorunluluğunuz da yok. Kariyer yapıyorsanız marketten her ay mutlaka ihtiyacımız olan ürünleri alıyoruz. İşte bizim marketimizin adı: '' LR Shop''
* Vergi levhası olan işletmeler %100 net prim alıyor,şahıslarda %20 stopaj kesiliyor prim hesaplanırken.
* İş ortağı olduğunuz ayı takip eden 2 ay içinde ekibinize dahil edeceğiniz en az 2 iş ortağı ile birlikte 2000 puan yaptığınızda Seiko'nun LR için özel tasarladığı swarovki taşlarla bezeli, quarts saati hediye alıyorsunuz.
* Sırasıyla Samsung tablet,Samsung S5 cep telefonu belli puan aralığında hediye geliyor..
12,000 puanı 3 ay üst üste aktif 6 kolda yakaladığınızda Clio veya Corsa'dan birisi sizin iş aracınız oluyor. Sadece yakıt koyup geziyorsunuz.
Zaten araca ulaştığınızda devamı ister istemez geliyor ve Mercedes serileri ; A180,C180..porsche'ye.kadar araçlara sahip oluyorsunuz. üstelik porsche artık sizin. Geçici araç değil.
Sene sonu 13. maaş dediğimiz ekstra prim alıyorsunuz, diye anlatıyorsunuz.
Başta da dediğimiz gibi ısrar yok. çalışmak ve para kazanıp kariyer yapmak isteyen geri dönüyor zaten... Zorla yaptığınız üyeliğin size bir faydası yok.Gönül koymasın, diye kabul eden arkadaşlarınızda gelişme güç oluyor.
*******Bu işin püf noktası; istemek ve hedef koymak..
Bunlar hayal değil,gerçek.Daha önceki; piyasada mevcut olan diğer firmalardan ayıran en büyük özelliği,çalışana hakkını veriyor ve şeffaf-adil -ulaşılabilir bir prim dağılımı yapılıyor.Korkulacak,çekinecek bir durum yok.Çünkü risk yok.
Her zaman dediğim gibi '' piyango bileti almazsanız,''bana niye çıkmıyor'' diye sormayın. Denemekten zarar gelmez.Belki de hiç tahmin etmediğiniz,hayal edemeyeceğiniz bir hayata kavuşacaksınız.
Zaman kaybetmeyin,çünkü çok ciddi büyüyor ve İş ortağı yaparım dediğiniz noktaları,başka İş Ortağınız ekibine katıyor..
Hiç bir konuda Kararsız olmayın, ''En kötü karar,Kararsızlıktan iyidir'' gerçekten çok doğru bir söz..
Evet bizlerle birlikte olmak istiyor musunuz?
İletişim bölümünden telefon numaranızı-mail adresinizi yani size rahat bir şekilde ulaşabileceğimiz bir aracı bize bildirmeniz yeterli.

LR ES - EMEL ÖZDEMİR - İş Ortağı Ol |
İş Ortağı Ol İş Ortağı Olmak İçin Bize Yazın. Adınız Soyadınız: Adınız: Soyadınız: Email Telefon:Adresinizi Girin: Mahalle: Sokak: Şehir: İl / İlçe Posta Kodu Ülke: Konu Başlığınız: Mesajınızı Girin: Bir Konu Seçin:İş Ortağı Olmak İstiyorumÜrün…
LRESKİSEHİR.COM