Çok iyi yapmışsınız öğretmenim.grup oluşturmadan önce belirli prosüdürü düşünmüşsünüzdür elbette ama yine de önerilerimi gözden geçirmenizi öneririm.
Ancak fotoğraf paylaşmadan önce;
1. Velilerinizden paylaşım ile ilgili bir izin kağıdı 'dilekçe' imzalatın. Bu dilekçede seçenek bulunsun. Bütün gruba açık mı olsun, bireysel mi olsun, diye. Telif hakkı nedeni ile bu çok gerekli.
2. Grup herkese açık olmamalı.
3. Velileriniz arasından fotoğraf paylaşımı olsun, istemeyen olursa o velinin çocuğu için sadece ona özel bir grup kurun. Ancak veliye de şunu belirtin. ' grup fotoğraflarında kendi çocuğu olabileceği için bunu paylaşmakta sakınca olmadığına dair yine hazırlayacağınız matbuu dilekçeyi imzalatın. Bunlar gelebilecek olumsuz sesler için sizin güvenceniz niteliğinde olacaktır.
Özel grup kurduğunuzda hangi velinin gruba baktığını görebileceğiniz gibi, özel durumu olan çocuğun özelini özel grubunda paylaşmanız çok daha yerinde olacaktır.
4. Böyle bir grup; gelecekte de bu çocuklarınızı görebilme, onlarla temas kurma olanağı sağlayacaktır.
5. Bu grup; yıl içinde yapılanların CD şeklinde hazırlama gibi vakit alan bir uygulamanın da önüne geçecektir. İsteyen veli buradan alır, ister fotoğrafı bartırır, ister CD yapar.
Başarılar dilerim.![]()


LinkBack URL
About LinkBacks


grup oluşturmadan önce belirli prosüdürü düşünmüşsünüzdür elbette ama yine de önerilerimi gözden geçirmenizi öneririm.
Alıntı ile Cevapla