"Moda değişiyor ama modeller hep benzer. İnanılmaz güzel bir siluet, küçük göğüsler, kaburgaları sayılan bir sırt, upuzun bacaklar. Vücudunda yağ namına hiçbir şey olmayan kadınlar. Ama artık başka bir vücut şekli gündemde ve eli çok kuvvetli..."

Ünlü kadın dergisi YOU'nun yazarı Mimi Spencer, bu yaz dolgun bacakların çok revaçta olduğunu iddia etti.

Spencer, günümüzün ikonlarından da örnek vererek bu modanın nasıl yükseldiğini kaleme aldı:

"Modanın karşısında çoğumuz genellikle iç çekeriz. Her şey çok düzgün olmak zorundadır. Moda değişiyor ama modeller hep benzer. İnanılmaz güzel bir siluet, küçük göğüsler, kaburgaları sayılan bir sırt, upuzun bacaklar. Vücudunda yağ namına hiçbir şey olmayan kadınlar.

Ama artık başka bir vücut şekli gündemde ve eli çok kuvvetli. Bu kadınlara muhakkak rastlamışsınızdır ama gördüğünüzün önemini kavrayamamış olabilirsiniz. Şu kadarını söyleyeyim; bu işe bayılacaksınız!

Sizin için şöyle bir sıralayayım ki ne demek istediğim gözünüzde canlansın.

İlk sırada Beyonce var. Muhteşem bir kadın ve harika bacakları var.

Sonra Lily Allen, mayo tarzı sahne kıyafetlerinin kraliçesi. Hatırlatmama gerek var mı bilmem ama bu mayolar üst bacağı olduğu gibi ortaya serer. Bakanın gözünü kalçayla diz arasına kitler bile diyebiliriz. Lily’nin mayolarını düşününce şöyle bir afallıyor insan. Ne cesur kadın! Ama harika gözüküyor, kemiklerinin üstünde et de olan bir çift bacağı var.

Aynı şey Leona Lewis içinde geçerli. İnanılmaz bir ses ve kadınsı bacaklar.

Hatta Lady Gaga’nın uylukları bile dal gibi değil. Tabii biraz kalın bir daldan bahsediyorsak, o başka.

Kristin Davis de, yeni Sex and the City filminde, dolgun bacaklarını göstermekten kaçınmıyor."
ntv