Bu kışın ojesi Chanel'in yeşili. Parlak kırmızı, bordo, siyah ve neon renkler de çok gözde…

Açık yeşil

Chanel oje trendleri yaratmakta liderliğini korumaya devam ediyor. Bu kış açık yeşil rengi ile ortalığı kasıp kavuracak, sıradışı gibi gözükse de çok moda olacak!

Öneri: Chanel 407 jade, Opi’nin açık yeşili.





Koyu kırmızı, açık kırmızı, bordo
Kırmızının modası asla geçmez diyoruz ve kırmızı sürecekseniz ya çok koyu kırmızı ya da narçiçeği tonlarına yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle açık tenliler koyu kırmızı ve bordo tonlarını sürmeliler. Koyu tenliler ise, narçiçeği ve açık kırmızılara yönelmeliler. Unutmayın, bu sene moda da bile tezatlık söz konusu.

Öneri: Pastel’in 07 ve 80 no’lu bordo renkleri, Flormar’ın parlak bordosu 68, şarap kırmızısı 228 ve klasik bordoları 19 ile 352.
Pastel 28, Flormar 321, 02 ve 48 no’lu açık kırmızı ve narçiçeği tonları. Koyu kırmızılar da ise yine Flormar’ın 128, 363, 369 no’lu renkleri çok revaçta.




Neon renkler
Fosforlu renkler yazın hayatımıza girdi ama bu kış da çok kullanılacak. Tebeşir maviler, pastel maviler, fosforlu pembeler, sarılar ve morun tonları ellerde karnaval havası estirecek.

Öneri: Flormar, MAC ve Sephora'nın ojeleri bu konuda öncü.





Lacivert ve siyah
Uma Thurman’ın Pulp Fiction filminden sonra siyah oje altın çağını yaşadı. Siyah renk bembeyaz ellerde abartılı bir cazibeye kavuştu. Hala da öyle… Lacivert oje ise geçen sene popüler olmasına rağmen bu senenin modası 80’ler ile kaldığı yerden devam edeceğe benziyor.

Öneri: Chanel 461 blue satin, Flormar ve Pastel’in siyahı.