Bitişik ve Eğik Yazıyla Çizgi Çalışmaları Kitabı

96 sayfa, 19.5X27.5 cm boyutlarında, 4 renk, 1. hamur 90 g kâğıt, 4 renk bristol kapak baskılıdır. Kapaklar silinebilir özellikte selefon kaplıdır.
Okul Öncesi Eğitim Programı’nda ilköğretime hazır bulunuşluk düzeyinin arttırılmasına ağırlık verilmiştir. Çocukların bitişik eğik yazı kullanmaları, okul öncesi eğitimle desteklendiğinde ilköğretimde daha başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Bu sebeple Çizgi Çalışmaları kitabımız, çocuklarımızı ilköğretime hazırlayan, aynı zamanda bitişik eğik yazıya temel oluşturmayı amaçlayan en kapsamlı çizgi çalışmaları kitabıdır.
Çocukların çizgilerle tanışırken güven duygularını zedelemeden basitten karmaşığa, kolaydan zora ilkesi göz önüne alınarak hazırlanmıştır.
Ayrıca çocukların;
• El - göz koordinasyonunun gelişmesi,
• Küçük kas gelişiminin desteklenmesi,
• Kalem tutma becerilerinin gelişmesi hedeflenmiştir.
Çizgi Çalışmaları kitabımızın farklı bir özelliği ise çizgi çalışmaları gerçekleştirilirken gelişim alanlarına ve kavram gelişimine katkı sağlamayı da göz önünde tutmuş olmasıdır.
Etkinlikler, resimleme ve yönergeler ile eğlenceli hale getirilmiş; çizgi çalışmaları sırasında sıkılmamaları için çocukların dikkat süresini arttırıcı sayfalara yer verilmiştir.
Eğitim yılının 1. döneminde Çizgilerim Boyalarım,
2. dönemde ise Bitişik Eğik Yazıya Hazırlık ÇİZGİ ÇALIŞMALARI kitaplarının kullanılması önerilmektedir.

İletişim ve Sipariş:



Kitabın Görselleri :