Hikayeni temel veya kendi Cadılar Bayramı hikaye yazmak için ilginç bir Halloween temalı kitap bulabilirsiniz. Karakterlerin basit bir kroki çizin veya Internet benzer resimler için görünebilir.Karakterleri kesip.


Yumrukla ya da vurgulamak istediğiniz yüz ve karakter özelliklerini kesip. Tipik olarak bu gözler ve ağız olurdu, ama böyle bir büyücünün şapka ya da bir süper kahraman göğsüne belki mektupta yıldızlı gibi diğer ayrıntıları kesebilir.

Siyah tüm karakterleri boyayın. * Eğer karakter çizim yapıyorsanız, aslında 1. Adımda siyah inşaat kağıt üzerine onları çekebilir. Bu boyama işlemi gereksiz hale gelmektedir.

uruması için kenara boyalı karakterleri ayarlayın.

Eğer karakter göz alanı kapsayacak kadar sadece büyük selofan kağıt parçası kesip, gözlerini boyatmak istiyorum. Karakterin gözlerinin arkasında bu yapıştırın. süsen için, küçük yuvarlak şekiller kağıt üzerine tutkal (bir delik yumruk kullanın) olabilir ya da siyah kabarık boya ile noktalar yapmak.



Her karakterin arka tarafındaki bir şeffaf veya beyaz kamış bantlayın. Sizin kukla ekstra uzun kolu ihtiyacı varsa, iki içme kamışları uçtan uca bağlayın.

Ekran yapmak için, nispeten ince beyaz kumaş ya da kağıt herhangi bir ince beyaz tabakanın bir levha arayın. Eğer kağıt kullanıyorsanız, istenilen boyutu kesip.

Hikaye ayar ekranda herhangi bir ön planda elemanları gerekmediğine karar. Öyle ise, siyah inşaat kağıt üzerinde çizmek ve onları kesti. Sen selofan kağıt onları keserek renkli öğeler ekleyebilirsiniz.Ekrana ön planda elemanları bantlayın.


İşte bazı set-up notları ve ipuçları (a.) izleyici bakış açısı ve (d.) Puppeteerin tarafında benim set-up fotoğraflar da dahil olmak üzere, şunlardır: a.) İzleyici Görüşü



  • Üst köşelerinden dizeleri ile gergin ekranı gerin.

b.) Puppeteerin Görünüm
  • Kuklacı için altında bol bol uzun boylu bir tablo kullanın.
  • Ekranda plan elemanları Puppeteerin tarafına bakmalıdır.
  • Küçük bir ekran için, masanın üzerine ekranın alt kenarını bantlayın. Büyük bir kumaş ekran kat asmak için izin verilebilir.
  • Ekranın arkasında bir lamba kurmak.


Son olarak, lambayı açmak ve gölge kukla oynatmak başlayın!




YABANCI SİTEDEN ALINT!!!!!...