Barbie 23 Nisan'da çocukları dansa davet ediyor



Kız çocuklarının en yakın oyun arkadaşı Barbie, 23-25 Nisan tarihlerinde Capitol Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek “Barbie Dans Gösterisi” etkinliğine büyük küçük tüm Barbie hayranlarını davet ediyor.

Tüm dünyada kız çocukları tarafından beğeni toplayan “Do The Barbie” dansı, Türkiye’de ilk defa 23-25 Nisan tarihlerinde Capitol Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Profesyonel dansçılar eşliğinde uygulamalı olarak gösterilecek “Do The Barbie” etkinliğinde, minikler dans, eğlence ve keyfi bir arada yaşayacak.

Üç gün boyunca 13:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar farklı seanslarda “Do The Barbie” dansı yapacak, Barbie Fashionistas bebeklerinin kağıt üzerindeki elbiselerini pastel boyalarla kendi yaratıcılıklarına göre boyayacak ve rengarenk boncuklardan bilezik yapacaklar.

Mattel Türkiye, Gamma Ajans, Boyner, Dogan Egmont ve Toyzz Shop işbirliğinde gerçekleştirilen “Barbie Dans Gösterisi” etkinliği ile çocuklar eğlenceli bir bayram yaşayacak. Etkinlik boyunca Boyner ve Toyzz Shop mağazalarından Barbie ürünleri alanlar sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakalayacak.