23 Nisan eğlencesi İstinye Park'ta



23 Nisan eğlencesi İstinye Park ta
Yaptığı aktivitelerle büyüklerin olduğu kadar küçüklerin de ilk tercihi haline gelen İstinyePark, 23-24-25 Nisan tarihleri arasında Nostaljik Oyun Şenliği’ni başlatıyor. İstinyePark, büyüklerin özlemle andığı Seksek, Misket, Kapaklı Yılan, Kanguru Yarışması, İp Atlama, Lastik, Hula Hoop, Mikado, Yağ Satarım Bal Satarım, Pinpon Yarışması, Voleybol Servis, Basketbol, Dokuz Can, Çuval Yarışması, Jenga, Dart, Bowling gibi oyunları çocuklarla buluşturuyor.

Özel günlerde ziyaretçilerine hem eğlenceli hem de ilginç aktiviteler düzenleyen İstinyePark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda küçük ziyaretçilerini mutlu edecek birbirinden eğlenceli oyunlar hazırlıyor. Bu keyifli oyunlara katılan çocuklara her saat başı, gün sonunda ve aktivite bitiminde ödüller verilecek. Böylece küçük ziyaretçiler hem eğlenip hem de kazanmanın mutluluğunu tadacaklar.

Ebeveynler ve çocukları bir araya getiren aktiviteler için de anneler çocuklarıyla Sek Sek oynarken babalar ise Misket ve Pinpon oynayacaklar. Küçük ziyaretçilerin bayram edecekleri bu etkinliklerde, anne ve babalar ise kendi çocukluklarını hatırlayıp nostaljik dakikalar yaşayacaklar.

Tüm aile, Kapaklı Yılan, Kanguru Lastik Atlama, Bowling oyunları ile grup aktivitesi gerçekleştirerek yakınlaşıp takım ruhu kazanacaklar. Küçük ziyaretçilerin tek başına oynayabileceği Hula Hoop, Mikado, 9 Can, Alman Kale Futbol, Çuval, Yumurta Taşıma, Jenga, Dart oyunuları ile çocuklar bayramlarını coşkuyla kutlayıp eğlenceye doyacaklar.