Kupanızı başkalarının kullanmasına son!

En sevdiğiniz kahve kupanızı evde ya da işyerinde başkasının elinde görmekten artık nefret mi ediyorsunuz. Ne yaparsanız yapın bir türlü başkalarının sizin kupanızı kullanmasına engel olamadınız mı. Merak etmeyin artık bunun çaresi bulundu. Takıp çıkarılabilinen tıpası ile sadece sizin kullanabileceğiniz Tıpalı Kupa.










Malesef ne yaparsak yapalım başkalarının kendi kupamızı kullanmasına engel olamayız. Tam büyük bir hevesle kahve yapıp içmek için kupamıza doğru yönelmişken ya onu yerinde bulamayız ya da sizin kupanızı kullanan pis kullanıcı kupanızı pis şekilde bırakıp gitmiştir.

Peki bu durumda ne yapacaksınız? Kupanızı koli bantıyla kolunuza mı yapıştıracaksınız? Ya da Kupanızı Japon yapıştırıcısıyla masanıza mı tutturacaksınız? Siz de biliyorsunuz ki bunların hiçbirisi çözüm değil. Esas ve kökten çözüm Tıpalı Kupa! Sadece siz içeceğiniz zaman kupanıza tıpasını takın!

Kullanmadığınız zamanlarda çıkartın ve yanınızda taşıyın. Anahtarlığınıza takarak bile yanınızda taşıyabileceğiniz bu tıpa ile kupanız yalnızca sizin olacak! Hatta sizin kupanızı kullanmaya çalışan hain arkadaşlarınız tıpasını çıkardığınızı farketmeyip kupanıza kahveyi koyarken etrafı mahvedip bir de onu temizlemekle uğraşacak! Böylelikle herkes kupanızdan uzak duracak! Hahaha canice ama etkili değil mi?