‘’Bir Sihirli Değneğim Olsa, Dünya Çok Güzel Olsa…’’

Çocukların sevilen markası Dalin, çocuklara sanatı sevdirmek ve onların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel hale getirdiği ‘ Dalin Resim Yarışması’na 2012 yılında da devam ediyor.

Çocukların sevilen markası Dalin, çocuklara sanatı sevdirmek ve onların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel hale getirdiği ‘ Dalin Resim Yarışması’na 2012 yılında da devam ediyor. Bu yıl 11. si düzenlenecek olan `’ Dalin İlköğretim Öğrencileri Arası Resim Yarışması ile`’ Türkiye`deki tüm ilköğretim öğrencilerini sihirli değnekleri ile dünyayı güzelleştirmeye davet ediyor… Dereceye giren minikleri ise birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Birinciye İ-pad 2, ikinci ve üçüncü çocuğa ise bilgisayar hediye edilecek. Ayrıca en çok resim gönderen ilk 3 okula Dalin tarafından resim atölyesi yapılacak, dördüncü ve beşinci okula ise bilgisayar hediye edilecek.

Yarışmaya nasıl katılacaksınız?

Minik ressamlar, ‘’ Bir Sihirli Değneğim Olsa, Dünya Çok Güzel Olsa…’’ konusunu resmedecekleri yarışmaya istedikleri resim ve boya malzemesini kullanarak diledikleri kadar resimle katılabilecekler. Resimler 35 cm x 50 cm ölçülerindeki resim kağıdına yapılacak.

Resimlerin arkasının sağ alt köşesine yarışmacı bilgi formu tam olarak doldurularak yapıştırılmalıdır. ( Öğrencinin; adı, soyadı, doğum tarihi, okulu, sınıfı, okul-ev adresleri, cep telefonu, e-mail adresi, okul ve ev telefon numaraları; Öğretmenin / Velinin adı,soyadı, ve imzası açık olarak yazılmalıdır. Bilgi formu üzerindeki orjinallik belgesi doldurulmalıdır. )

Yarışmaya katılanların resimlerini en geç 16 Nisan 2012 tarihine kadar ‘’Dünya İşleri İletişim Ajansı- Asmalımescit Mah. Oteller Sok. No:9 D:2 Beyoğlu-İstanbul PK 34430’’ adresine göndermeleri gerekiyor.

Toplu eser gönderimi yapılan okulların, resimlerle beraber Okul müdüriyete veya resim öğretmeni tarafından katılımcı öğrenci listesi ve toplam resim sayısının da ayrı bir belgeyle göndermesi gerekmektedir.
Yarışma sonucu Nisan ayında belirlenecek olup, 23 Nisan 2012 tarihinde www.dalin.com.tr ve Ulusal Gazete’lerden duyurulacaktır. Ayrıntılı bilgi için; www.dalinresimyarismasi.com,‘a bakabilirsiniz.

NOT:Yarışmaya 5-11 yaş arası öğrenciler katılabilir(01,01,2001-31,12,2007 tarihleri arasında doğanlar)