Michael Jackson dün defnedildi. Defin kağıdında meslek okulu mezunu ve boşanmış yazıyor. Beyni ise daha sonra gömülecek.
Michael Jackson'ın ölüm sertifikası, ölüm nedeni belirtilmeden açıklandı. Yani gömüldüğünde hala incelenen Jackson'un beyni yerinde değildi.

Sanatçının özel ve halka açık cenaze törenlerinin yapıldığı gün (dün) Halk Sağlığı Ofisi tarafından açıklanan sertifikada, ölüm nedeni olarak “ertelendi” ifadesi yer aldı. Yetkililer, “araştırmacıların halen şarkıcının beynini incelediklerini” söyledi.

BEYNİ DAHA SONRA DEFNEDİLECEK

Yetkili Sorgu ve Tetkik Heyeti Başkan Yardımcısı Ed Winter, konuya ilişkin, “Jackson'ın beyninin veya en azından bir parçasının halen araştırmacılar tarafından incelendiğini, nöropatolojik testlerden sonra defnedilmek üzere ailesine teslim edileceğini” söyledi.

MESLEK OKUL MEZUNU

Bazı ailelerin defin işlemini incelenen parçanın geri verilmesine kadar geciktirdiğini belirten Winter, ancak Jackson ailesinden bu konuda herhangi bir talep gelmediğini ifade etti.

Sorgu ve tetkik heyetinin bu tür durumlarda ölmüş kişinin beyni ve beyin parçasını incelemesinin normal olduğu belirtiliyor.

Yüksek Okul mezunu ve boşanmış olmasının yanı sıra meslek hanesinde de müzisyen yazan Jackson'un ölüm sertifikasında, defnedileceği yer belirtilmedi.

alıntı