İstanbul'da elektrik kesintisi

6-10 Aralık tarihleri arasında bazı yerlere elektrik verilemeyecek.

İstanbul'un Beyoğlu, Silivri ve Beylikdüzü ilçelerinde 6-10 Aralık arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Beyoğlu'nda 6 Aralıkta 09.00-13.00 saatlerinde Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi, Muhmane, Necatibey ve Rıhtım caddeleri, Demirciler, Kemankeş, Kasaplar, Galata, Şarap İskelesi, Mıngır, Kölemen, Gümüş Halka, Tahsin, Akçe, Kara Tavuk, Ali Hoca, Galata Muhmanesi sokaklar, Deniz Yolları, Gümrük ve Yolcu salonu, Kadıköy iskelesi ve çevresi elektrik alamayacak.

Beylikdüzü'nde aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Gürpınar yolu, İstanbul Caddesi üzerindeki Biz Tekstil, Pak Ambalaj, Emekçi Gıda, Yakar Tekstil, Baysal, DOREMİ Tekstil, Kenanoğlu Gıda, Magnet, Bayteks, Buradan Giyim, Nursan, Sahra, Aytuğ ve Yedikardeş firmalarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Beyoğlu'nda 7 Aralıkta 08.00-16.00 saatleri arasında Piripaşa Mahallesi, Kumbarhane Caddesi, Turşucu Hüseyin, Kalafatçı Yakup, Abdullah, Taşçı Arif, Yağhane sokakları, PTT ve Hasköy Spor Tesisleri ve çevresine elektrik verilmeyecek. 8 Aralıkta 08.00-16.00 saatlerinde de Beyoğlu'nun Halıcıoğlu Mahallesi, Turşucu Hüseyin, Çıksalın, Sıvacı Ahmet, Erenler Tekker Aralığı sokaklarında elektirik kesintisi yapılacak.

Beyoğlu'nda 9 Aralıkta 08.00-16.00 saatlerinde de Halıcıoğlu Mahallesi, Ahiretlik, Peştematçı, Tokaç, Tütüncü Abbas ve Muhibban sokakları ve çevresine elektrik verilmeyecek.

Silivri'de aynı gün 09.00-17.00 saatlerinde Beyciler Köyü ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Yine Beyolu'nda 10 Aralıkta 08.00-16.00 saatleri arasında, Halıcıoğlu Mahallesi, Ahiretlik, Peştematçı, Tokaç, Tütüncü, Abbas ve Muhibban sokakları ve çevresinde elektrik kesintisi yapılacak.

AA

.ALINTIDIR.