Ankara'da Pİ Eğitim Kurumları sınav öncesi hazırladığı Soru Bankası kitaplarında ÖSS sınavında sorulan soruların yüzde 95’ini işlediği ortaya çıktı.


Pİ Dershaneleri Genel Müdürü Aziz Erdoğan kitapları ÖSS konusunda uzman Eğitimciler ile hazırladıklarını söyledi.
Dershaneler zinciri bulunan Pİ Eğitim Kurumları ÖSS sınavı öncesi hazırladığı Soru bankası kitaplarında öğrencilerine önerdiği soruların yüzde 95’i ÖSS sınavında sorulan sorularda çıktı.
Soru tespit rakamını doğrulayan Pİ Dershaneleri Genel Müdürü Aziz Erdoğan, soru bankası kitaplarını ÖSS konusunda uzman Eğitimciler ile birlikte hazırladıklarını belirterek, şunları söyledi.
“ Pİ Dershaneleri olarak yıllardan beri AB kriterleri doğrultusunda kaliteli eğitim vermekteyiz. ÖSS sınavlarına öğrencileri hazırlamak ise Özel Eğitim kurumları için önem arz etmektedir. Bizde bu görev anlayışı ile ÖSS sınavları ve soruları konusunda uzaman Eğitim kadromuz ile Soru Bankası kitaplarımızı hazırlayıp, dağıttık. Sınavda sorulan soruların yüzde 95’nin hazırladığımız soru hazırlık kitaplarında olması görev bilinci anlayışımızın eseridir. Bu anlayışı sürdürmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin kazanacağını şimdiden düşünmek bizleri olağanüstü şekilde mutlu etmiştir”
Haber2000