Tercih yerim değiştirildi’ iddiası
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde LYS’yi kazanıp tercih yapan Sarya Özcan fakülte tercihlerinin değiştirildiğini, bunu son kontrolleri sırasında fark edip önlediğini öne sürdü...


Özcan, “Kontrol ettiğim tercihlerim arasında hiç yer vermediğim Uşak Sınıf Öğretmenliği vardı. Hemen değiştirdim. Hak ettiğim Hukuk Fakültesi’ne yerleştim ve çok mutluyum. Eğer fark etmesem bugüne kadar verdiğim emekler boşuna gidecekti” dedi.
Sarya Özcan, tercihlerinin değiştirildiğini son anda fark edince istediği Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne yerleştirildiğini söyledi.
Sarya Özcan, tüm tercihlerini tamamladığını fakat son gün bir daha kontrol etmek için internetteki adrese şifresiyle girdiğini belirterek şöyle dedi:
“Görünce şok oldum. Verdiğim tercihler değiştirilmişti. Tercihimi internet sitesinden değiştirip konuyu ÖSYM temsilcisini anlattım. Yaptığım tercihleri kendisine bildirdim. Şayet merak edip bakmasam, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi değil de Uşak Üniversitesi sınıf Öğretmenliği’ne yerleştirilecektim. Bütün verdiğim emekler boşuna gidecekti.”



ALINTI..