Ankara-Ufuk, Gaziantep-Gazikent, Kayseri-Erciyes ve Kütahya- Dumlupınar Üniversitesi rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak.

Buna göre, Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü, tam zamanlı statüde, ihtisasını kalp ve damar cerrahisinde yapmış 1 tıp profesörü alacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde, Gazikent Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

UFUK ÜNİVERSİTESİ

Ufuk Üniversitesi, tıp fakültesinin radyoloji bölümü için 1 yardımcı doçent alacak.

Başvurular 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Geniş bilgi https://www.ufuk.edu.tr adresinden temin edilebilecek.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ise 22 profesör ve 22 doçent alacak.

Öğretim üyeleri tıp, eczacılık, eğitim, mühendislik, ilahiyat, fen, edebiyat, veteriner, diş hekimliği, iktisadi ve idari bilimler, güzel sanatlar, mimarlık ve Seyrani Ziraat Fakültesi ile turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksek okulunda görevlendirilecek.

Adaylar ayrıntılı bilgiyi, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünün www.erciyes.edu.tr internet adresinden temin edebilecekler.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

Öte yandan, Dumlupınar Üniversitesi, daimi statüde 3 profesör, 24 doçent alımında bulunacak.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şunlar:

''Fen edebiyat, iktisadi ve idari bilimler, mühendislik, eğitim, güzel sanatlar fakültesi ile beden eğitimi ve spor yüksek okulu ile Altıntaş Meslek Yüksekokulu''

Adaylar başvurularını 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklar. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.