Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü 27 il valiliğine Modül Yazım Görevlendirmesi konulu yazı gönderdi
Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü 27 il valiliğine Modül Yazım Görevlendirmesi konulu yazı gönderdi.

Gönderilen yazıda, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında 60 alan 226 dalda eğitim öğretime devam edildiği, Milli Eğitim Bakanlığı alan uzmanları, üniversite, sosyal paydaşlar ve sektör temsilcilerinin işbirliği içerisinde, iş piyasası ihtiyaçlarına dayalı olarak mevcut öğretim programlarının modüler yapıda geliştirildiği ve yeni öğretim programlarının öngördüğü modüllerin yazılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

Genel müdürlük, valiliklerden, daha önceden modül yazmak için Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne müracaat eden öğretmenlerin 13 Ağustos 2012 tarihinden itibaren 29 gün süre ile görevlendirilmesini istenmektedir.

Modül yazmak üzere görevlendirmesi yapılan öğretmenler görevlendirildikleri makam onayında belirtilen görev yerlerinde çalışacaklardır. Çalışma planı doğrultusunda yürüttüğü faaliyetler, mesai saatleri ve devam/devamsızlık durumları görevlendirildikleri kurumun yöneticileri tarafından takip edilecek ve kayıtları tutulacak bilgileri yer almaktadır.

A. Rasim Asker

turkiyeegitim.com