pek yaratıcı degil ama çok hoş oldugu için yzıyorum benim de sınıfım küçük yaş grubu ve adı deniz yıldızları oraya büyük bir yıldız kenarlarınada küçük yıldızlar içlerine resimler hoş oluyor.ayrıca yeşeren tohumlarda baka bir alenatif olabilir.
en çok sevdiğim arılar ama benden önce başka sınıf secmişşşş. ben de yunuslar koymak zorunda kaldım ilk aklıma tırtıllar geldi ama yunuslar daha kısa ve söylenmesi kolay gibi
afacanlar,çiçekler,elma şekerleri,yıldızlar,damlalar sınıfı olabilir...
minik melekler nasııll..ben bunu beğendim biraz![]()
bende minik melekleri beğendim sizce nası yorumlarınızı beklıyorum öğretmenlerim![]()
Arkadaşım
ben sınıfıma isim koyarken tema tabanlı eğitimi göz önunde bulundurdum. örneğin son baharda sınıfımın adı yapraklardı.yaprakla ilgili herşeyi çalıştırdım.yaprağı inceledim. sonra kar tanesi koydum. onunla ilgili çalıştım. planımın yanısıra bunlarıda yürüttüm. sınıf ismi seçerken kafasına çocuğun resmi konurmu. diye düşünme . sınıfın adı arılar çocuklara arılarla ilgili tek kelime öğretilmiyor. çocuk bahçede görse menekşeyi tanımıyor. ne anlamı var.çocuklarının ilgi alanlarına göre seç. değiştir. senin elinde velilerinden öneri iste. son olrakta sınıfımın adını düşler atölyesi koydum .çünkü artık benim çocuklarım o kıvama gelmişlerdi.kolay gelsin.
farklı bir sınıf ismi arıyorum arkadaşlaryardımlarınızı esirgemeyin lütfen;)