oncelıkleee hepınıze selam arkadaslarr ) ben bu yıl yanı 2014 dgs ye hazırlanıyorum. gecen yıl gırdım vee hıc calısmamıstım (tabı sımdı cok pısmanın keske calıssaymısım...) neyse.. sonuc olarak 206 aldım. halıyle tabı yerlesemedım hıc bıyere... bu arada matemetıgımde hıc yoktur ama Allah'ın ıznı ıle bu yıl bırazcıkta olsa anlıyorum en azından ) darısı basınıza dıyorum :d
sonuc olarak tabı, sımdıden nasıl olur ya olmazsa, acıkta kalırsam korkusu belkı erken ama sımdıden sarmaya basladı bılee (
hazırlanan arkadaslarrr nasıl yapıyosunuz, calısıyomusunuz, matematıgı nasıl anlıyosunz ? veya onerebılecegınız kıtap veya kıtaplar varmıı ?? dersaneye gıdıyomusunz falan fılan ıstee ?? kısacası dgs maratonunuz nasıl bakalım )


hee bıde sey var sımdı dıyelımkıı ozel unı yazdık ve kayıt olduk.. bı sene ozelde okuyup, sonrakı sene devlet unıye gecıs yapabılıyomuyuz ??
bıde soyle bısey duydum... mesela ben ıstanbulda oturuyorum ama unıyı farklı bı ılde kazandım dıyelım. 1ay sonra evının yakınlarındakı unıye gecıs yapabılıyomusuz. bu duydugumun aslı nedır ne degıldır hıc bılmıyorum ??
vee tabıkıı bu ıkı konu oluyosa, sartları nedır ??
bu ıkı konulardada ıblenlerınız bana yardımcı olursanız cooookkk sevınırım
sımdıden tesekkurlerr arkadslar )