Sivilce ve Akne mi var, Sorun Değil!


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Sivilce ve Akne mi var, Sorun Değil!

  • #1
    Emel Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.Mart.2009
    Nereden
    Eskişehir
    Mesajlar
    13,302
    @Emel Hoca



    Sivilce ve Akne mi var, Sorun Değil!





    Sivilce ve Akne mi var, Sorun Değil!


    Cildiye doktoruna gittiğiniz halde, bir türlü sorununuz bitmiyorsa; LR Microsilver Yüz bakım setini deneyin.

    Denedik, sonuç aldık. Sizin de bu sorundan kurtulmanızı istiyoruz.

    Prüzsüz bir cildiniz olacak. Üstelik eskiden kalma sivilce izleriniz canınızı sıkmasın. Onun da çaresi var.

    Mesajınızı bekliyorum.








    web sitemi ziyaret ediniz.

    LR ES ? Emel Özdemir ? Hoşgeldiniz, LR ES Emel ÖZDEMİR'in Bağımsız İş Ortağı Web Sayfasında Yer Almaktasınız. Bu sayfa LR Health & Beauty Systems?ın resmi internet sitesi değildir.?

  • #2
    Meltemlice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06.Temmuz.2016
    Mesajlar
    11
    @Meltemlice







    Sivilce İzleri

    Sivilce izleri, maküler tipte izler ve skar tipi izler olmak üzere iki çeşittir. Maküler tarzda izler; leke şeklindedir, daha kısa sürede iyileşme özelliği gösterirler ve daha kolay tedavi edilebilirler. Skar tarzı izler ise deriden çöküklük ve kabarıklıkla kendini belli ederler, daha geç iyileşirler.

    Sivilce sonrası kalan bu izler, kişinin cilt yapısı, genetik yatkınlığı ve sivilcenin şiddeti ile doğrudan ilişkilidir. Cildinde ciddi sivilceleri olan kişilerin iz sorunu yaşama riskleri yüksektir. Sivilceler, sadece fiziksel değil psikolojik olarak da ciddi sorunlar yaratabiliyor.


    Sivilce İzi Tedavi Yöntemleri

    Tedavi yöntemleri açısından bir çok başlıkta ele alınabilcek sivilce izi tedavi uygulamalarını, kısa sıralamak gerekirse; Dermabrazyon uyulaması ile cildin üst kısmının mekanik olarak aşındırılması , Dermal Dolgu işlemi ile özellikle çukurların doldurularak ciltle eşitlenmesi, Doku nakli ile küçük çaplı cerrahi işlemler ve Doku kaybından dolayı oluşmuş atrofik skarların tedavisinde kullanılan, yumuşak Doku Arttırımı işlemleri olarak klinik başlıklarda sıralanabilir.

    Klinik uygulamar olarak bu işlemlerin her birinin zamansal ve maddi açıdan handikapları olmakla beraber, ciltte kalıcı başka izlere sebeb olabilmeleri ve kişiden kişiye değişen doku farklılıklarından kaynaklı sonuçları istenen kalite olmama ihimalide azımsanmayacak boyuttadır.

    Bu yöntemlerin dışında bitkisel kür ve peeling yöntemleride tedavi metotdları arasında sayılırken çogu zaman bu uygulamalarında, sadece sivilcenin yarattığı tahribatı haifletmek amaçlı bitkisel terapi etkisine sahip olması ve kesin çözüm için yeterli olmaması uygulama amacına yetersiz kalmaktadır.

    Ancak bu yöntemlerin dışında , son dönem artan vakalarla beraber bilinirliğide giderek artan Kimyasal peeling uygulamarı, dikkatleri çekmektedir. Hem kişinin kendi başına yapabileceği basitlikte hemde cildin ve sivilcenin yapısına bağlı olarak derecelendirilebilen TCA – Kimyasal Asit Peeling yöntemleri, zamansal ve maddi olarak sunduğu olanaklarla giderek artan bir rağbet görmektedirler.


    TCA Peeling Nedir ?
    Sivilce İzi gidermede TCA


    TCA Bir asit türüdür. Labarauar ortamında hazırlanan bir asit olan TCA Peeling ürünü olarak deiyonize suda çözelti haline getirilerek Uygulandığı üst tabakadaki deriyi yakarak derinin kurumasını ve ardından soyulmasını sağlayan bir asit solisyonu olarak kullanılır.

    TCA (trikloroasetik asit) peelingle özellikle, cilt lekeleri, gözenekler, doğum izleri, faça izleri, jilet izleri, dikiş izleri, cilt kırışıklıkları giderilmekte hatta dövme bile silinebilmektedir.

    TCA Peeling Nasıl Uygulanır

    Cilt yapısının hassasiyet ine bağlı olarak derecelendirilebilen TCA peeling uygulamasında ilk adım cilt tipine uygun derecelendirilmiş solisyonu seçmektir. Burada bilinmesi gereken en önemli durumun ilk uygulamada sorunun çözülmesini sağlamak amacıyla cildi zorlayan, gereğinden fazla oranlı soliyon ve cilde temas süresinin fazla olması gibi yaklaşımların kesinlikle tehlikeli olduğudur.

    Sivilce İzlerinin giderilmesinde kullanılacak TCA oranı % 20 ortalamarında olurken, ten rengi ve cildin hassaiyetine bağlı olarak % 30 oranına kadar yükselebilmekdir. Uygulama esnasında TCA solisyonu, öncesinde temizlenmiş olan bölgeye, cilde temas ettiğinden şüphe duyulmayacak biçimde 2 ila 4 dakika arasıda değişebilen sürelerde hafif darbelerle sürülmelidir.

    1-2 dakika içerisinde cildde oluşmaya başlayan iğne batıklarına benzer yada yanma gibi hafifi acı hissi yaratacağı önceden bilinmeli cidin zorlanmaya başladığı noktada 2 dakidan az 4 dakikadan fazla olmamasına özen gösterilerek uygulamaya son verilmelidir.

    alıntı.
    Konu Seher TAVLI tarafından (16.Temmuz.2016 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: İzinsiz reklam.

  • #3
    Emel Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.Mart.2009
    Nereden
    Eskişehir
    Mesajlar
    13,302
    @Emel Hoca







    Yukarıda anlatılan yöntemler, cildi kurutan, asitli ürünlerdir.
    Tanıtımımda dikkat ederseniz ''Cildiye doktoruna gittiğiniz halde, bir türlü sorununuz bitmiyorsa; LR Microsilver Yüz bakım setini deneyin. '', yazdım.

    Sonuç ortada.


    Bu ve buna benzer bir sürü örnekler var elimizde.


    Pahallı, cilde zarar veren yöntemlerden biriyle tedavi olmak mı istersiniz, yoksa evinizin konforunda, günlük bakımınıza ayıracağınız birkaç dakikalık zaman dilimi ile yüzyıllardan beri bilinen gümüşün etkisinden yararlanıp sorunu çok ekonomik çözmek mi istersiniz?

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Sivilce izleri tarih oluyor
      Konu Sahibi BURCU-BAŞKAL Forum CİLT BAKIM-MAKYAJ
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 12.Temmuz.2016, 13:18
    2. Çikolata sivilce yapar mı?
      Konu Sahibi LL_MeraL Forum CİLT BAKIM-MAKYAJ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 07.Aralık.2015, 00:25
    3. Sorun Bende Değil, Sende / Pinkfreud
      Konu Sahibi Cemile ÖZTÜRK Forum KİTAP-DERGİ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 18.Ağustos.2011, 17:03
    4. Türk Eğitim Sen: Sorun KPSS sınavında değil atama kontenjanlarında
      Konu Sahibi Cemile ÖZTÜRK Forum GÜNCEL EĞİTİM HABERLERİ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 07.Ağustos.2011, 12:15
    5. Akne nedir?tedavi yöntemleri nelerdir?
      Konu Sahibi Meryem YILDIZ Forum CİLT BAKIM-MAKYAJ
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 08.Nisan.2009, 20:50

    Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş